Halusin siis haastaa itseni tekemään jonkinlaisen listan unelmamieheni ominaisuuksista. Koska Cosmo-lehden mukaan olen sitoutumiskammoinen (NO SHIIIIIT), niin lista on luultavasti aika vaativa ja Cosmohan tietää AINA KAIKEN, hah.

Oookei... Jos joskus haluaisin omaksi miehen, niin sen tulisi olla...

- rento, koska miesnipottajat ovat omituisia ja en itsekään nipota (yleensä).
- määrätietoinen, vaikka kaikillehan tulee hetkiä jolloin makaa lattialla huutaen, että MUSTA EI IKINÄ TUU MITÄÄN.
- itseensä luottava, koska itsevarmat miehet on hot.
- huumorintajuinen ja osaa nauraa itselleen, koska ilman noita luonteenpiirteitä ei minun kanssani pärjää viittäkään minuuttia.
- kiinnostunut jossain määrin politiikasta sekä kirjallisuudesta, musiikkia ja urheilua unohtamatta, koska en halua katsoa yksin yleisurheilua, haukkua tyhmiä poliittisia päätöksiä, hehkuttaa kirjoja tai biisejä.
- tilaa antava. Edelleen: olisin maailman paras tyttöystävä muusikolle, urheilijalle tms. joka matkustaa puolet vuodesta.
- ruoasta tykkäävä. Kokata ei tarvitse hirveän laajasti, mutta jos olen kipeä, niin silloin olisi kiva saada miehen tekemää ruokaa. Muuten saa syödä kaikkea sitä, mitä minä eteen tuon.
- puhelias, koska tuppisuut on joskus pelottavia. Aina ei tarvitse puhua, mutta jos puhutaan niin sitten puhutaan.
- luotettava, rehellinen, avoin ja kypsästi käyttäytyvä. :D
- ei sovinisti tai rasisti
- vanhempi, koska ikähän on vain numeroita, heheh. Noei, on se raja minullakin. Varmaan äitiä vanhemmat saa jäädä oman onnensa nojaan. :P

Ulkomuodon suhteen voisin ajatella tällaisia juttuja:
 
- yli 180 cm pitkä, koska olen itse pitkähkö.
- semmonen perusmies: ei kauheita lihaksia, mutta ei mikään plösökään. Tykkää urheilla, mutta myös syödä.
- siniset tai vihreät silmät, jotka saa sekaisin
- joku pieni tatuointi voisi olla jees
- ei lävistyksiä
- jonkinlainen tyylitaju tai jos ei, niin antaa luvan tyttöystävän mennä uudistamaan vaatekaappia. :D
- hiusten väri on nykyään ihan se ja sama, mutta mielellään aito se väri mikä on.
- ei mitään viiksiä, hyi! Tai joulupukin partaa. Sänki on jees.
- hymy joka saa hymyilemään takaisin
- pitää vapaaehtoisesti edes joskus pukuja (GRAUUU)

Kuten ehkä olen sanonut, että en voisi kuvitella (tällä hetkellä) olevani ikimaailmassa parisuhteessa, niin nuo jutut ovat tuollaisia yleisiä... Tärkeintä on tuo pukuhomma, silmät, hymy, se että saa minut nauramaan, takapuoli(HALOO!) ja rentous. Semmoisen kanssa voisi lähteä käymään kaupassa, koska kummipoika tulee huomenna kylään ja jääkaapissa on eilisen pizzanpalan lisäksi, no, ei mitään.

Bradley-kommentti: Hei jes! Allekirjoittanut on niin virallisesti blogimiestä että! Mä oon rento, hauska, kiinnostunut vähän kaikesta, osaan kokata tosi hyvin (musta piti tulla kokki mutta tulikin näyttelijä), lisäks oon 185 senttiä pitkä, sinisilmäinen vanhempi mies, joka hymyilee ja pitää pukuja. Mitäs Jude Law on? Ei mitään, hahahaha.

Em. Bradley on Euroopassa ensi-iltailemassa A-teamia. Satuin vain huomaamaan tutun tyypin ottamassa itsestään (ja faneistaan) kuvaa People.com-sivuilla pari päivää sitten. Voi ihmiset, auttakaa! Olen ihan tuskissa, koska janoan taas juoruja, juoruja, juoruja! Sen vuoksi tarkistan kolmesti päivässä neljän eri lehden juoruosiot plus Twitter ja Perez Hilton ja....

bradley-cooper-660.jpg

Lisäksi otsikoiden keksiminen on yhä hankalampaa ja lähden sinne kauppaan... NYT.