Koska aurinko paistaa suoraan olohuoneeseen vielä parin tunnin ajan, kirjoitan teille. Juorut on jo luettu ja kaikkien blogit selattu, heh heh.

Kävin siis videovuokraamossa koulun jälkeen ja mukaan tarttui neljä leffaa, joista yksi oli se jota lähdin hakemaankin. The Ugly Truth, Up in the Air, Love Happens sekä I <3 Huckabees. Oletteko muuten huomanneet, että leffojen tai sarjojen nimiä ei enää suomenneta niin kauheasti? Toisaalta ihan hyvä, koska joidenkin nimien käännökset kuulostavat kauheilta. Mutta romanttisilla komedioilla mennään, totta kai. Ugly Truthin katsoin jo ja voi vitsi! Sain nauraa pariin otteeseen oikein kunnolla eikä se Gerard Butler nyt niin kauhea ole... Hehe. Mirandan ja minun mieslista kaipaa päivitystä, eli pidän tulostettua versiota tv:n lähellä ja lisäilen alanurkkaan lisää komistuksia. G.B. meni totta kai listalle.

Minähän en kauheasti pidä naisnäyttelijöistä, koska ne vievät minun mieheni. On aika harvoja, joita voin sietää: Julia Roberts, Jennifer Aniston, Jennifer Garner, Susan Saradon, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman, Sandra Bullock... Plus parin lempisarjani naisnäyttelijät. Inhokkilista onkin pidempi, koska esim. Cameron Diaz on seurustellut kaikkien kanssa. Noniin, joka tapauksessa videovuokraamossa kiertelin hyllyjä ja välttelin leffoja, joissa näytteli miesvarkaita. Sitten tulin yhden leffan kohdalle ja siinä oli yksi näistä naisista kannessa. Se tuijotti niin omahyväisen näköisenä: "Minulla on sinun miehesim haa haa!" Mulkoilin takaisin: "Olen nuorempi, haa haa" ja päätin sodan alkaneen. Että näin tänään perjantaina 20.8. 2010, heh.

Kelailin blogia taaksepäin ja löysin vuoden takaisin surkutteluni. Voi Birdie-parka, kyllä sinä siitä Blondista pääset eroon! Silti tuntuu, että nuo ajat ovat alleet IHAN ÄSKEN. Pitäisi varmaan oikeasti puhua sille terapeutille tuosta Blondista. "Olihan se merkittävä vaihe elämässäni ja blaa blaa blaa" *psykonaurua* Myttäsin koko ihmisen pieneksi mytyksi yhtenö päivänä ja lukitsin jonnekin mielini sopukkaan. Saisin kaivettua sen sieltä, jos haluaisin  - totta puhuen - mutten halua. Todellakaan.

Vuosi sitten olen kirjottanut kauhean pitkiä merkintöjä ja pohtinut jo silloin "eroa" bestiksestä, eli Entisestä Parhaasta Ystävästäni. Olen parina päivänä pohtinut, että olisi kiva laittaa sinne viestiä - tällee viiden - kahdeksan viikon jälkeen entisestä viestistä: "PS. Mä en ikinä anna sulle anteeksi."

Nyt menen pesemään tämän ... heinäkasan (hiukseni). :D Sen jälkeen on vuorossa uusi leffa ja irttiksiiiiiiiii. Ainiin, unohdin sanoa, että I<3Huckabees-leffassa on Jude Law.... Vahingossa otin leffan ja huomasin, että siinä on Jude. Lisäksi myös Jason Sch..wa... joku sellainen, hyvä näyttelijä ja sitten siinä on Dustin Hoffman. Up in The Air'issä on George Clooney ja Zach G. Hangoverista. Niin ja Jason Bateman, hauska mies. Kivoja leffoja siis luvassa ja hauskoja miehiä. Jee.

Love ya, Birdie