Se on jännä kuinka sitä tajuaa yhtäkkiä kaikenlaisia asioita, jos oikein miettii. Esimerkiksi minä tajusin maanantaina etten arvosta itseäni juuri ollenkaan. Pidän itseäni ihan surkeana, vaikka luulin olevani itseni ykkösfani. Lisäksi meinasin vuodattaa pari kyyneltä jonkun sanoessa "jokainen haluaa tulla rakastetuksi sellaisena kuin on"-lauseen kohdalla. En tiedä miksi. Tai no, tiedänpäs. Koska minusta tuntuu, että olen niin surkea ja pitäisi muuttua, jotta saisi rakkautta edes läheisiltä. Hmm, miten tässä nän kävi?

Sainpas tänään postin mukana henkkarini, voimassa vuoteen 2015 asti, jee! Näytän hyvin asialliselta ja allekirjoituskin on siisti. Siinä ei lue syntymäpaikkaa, kuten passissa. Baarimikko huomasi lauantaina syntymäpaikkani tarkistaessaan henkkarit ja minä heitin tavallisen "niinpä, valitettavasti"-vitsini. Jos olisi enemmän rahaa, niin sitä voisi lähteä pikkulauantailemaan tuon pienen muovipalasen kunniaksi. Päätös mikä päätös: ei juhlia tässä kuussa! Pyhitän aikani kirjoille, kokkaamiselle ja koululle. Kolme kovaa koota! Lisäksi saattaa järjestyä aikaa televisiolle, jos tämän päivän asioinnin jälkeen saan viimein Ruotsin kanavat näkymään.

Se tomaattikeitto onnistui mahtavasti ja en polttanut itseäni. Mitä nyt tekniset laitteet alkavat vattuilemaan: tehosekotin hajosi keiton tekemisen jälkeen. Viime viikolla hajosi kamera ja eilen dvd-soitin imaisi yhden levyn sisäänsä. Jouduin fiksuna naisena irroittamaan dvd-soittimen kuoren, nappaamaan levyn sisältä ja onnistuin samalla viiltämään sormeeni pahasti vuotavan haavan. No, hengissä ollaan (toistaiseksi).

Äiti muuttaa alle kuukauden päästä lähemmäs ja ajattelin pyytää sitten siivousapua. Makkarin kaapit pitäisi järjestää ja yksin niitä en saa järjestettyä - valitettavasti. Eilen siivosin kyllä aika paljon kaikkea täältä. Pesin pyykkiäkin pari koneellista ja järjestin kirjahyllyn uudelleen. Silti täällä on joka puolella epämääräisiä tavaroita?!

Sitä voisi harkita siirtymistä kaupungille. Jos saisi hoidettua tuon tv-homman ja ehkä ostettua parit koulujutut ja seuraavien päivän ruoat. Miksei Cittareita ole tiheämmässä? Siellä olisi jauheliha tarjouksessa, hehee.

Toivottavasti teillä on mukavaa ja ette inhoa itseänne, kuten allekirjoittanut. Buhahahahah. Onneksi tänään on taas terapia.......