Kävin tänään paikassa, jossa olen saanut sekä erinomaista että surkeaa asiakaspalvelua ja tänään se oli taas erinomaista. Kiitos siis Lassille. Epäilen että todella punaisilla huulillani osuutta asiaan... Olen ostanut elämäni aikana varmaankin puoli sataa (paria?) kuulokkeita. Yleensä ne kestävät päivittäisessä käytössä 3-5 kk, Skullcandyt (kaksi paria, yht. 43 euroa) ovat kestäneet yhteensä 2 kk. Onneksi kaupat ovat auki sunnuntaisin, joten Anttilaan -> kuitti kassasedälle ja uudet kuulokkeet kiertoon.

Olen tavattoman iloinen, että syksy on taas syksy on taas! Saa hyvällä omalla tunnolla katsella vain ikkunasta ulos. Kaivoin villasukat tällä viikolla käyttöön ja ikkunat saa teljetä yöksi, koska kaapista haettu paksu peittokaan ei ole tarpeeksi lämmin yöllä. Minusta ei uskoisi, mutta olen aikamoinen vilukissa. Lisäksi, oih, keitin yksi ilta teetä, sytytin kynttilöitä ja kuuntelin Jipun ja Samuli Edellmannin "Jos sä tahdot niin"-kappaletta. En (taaskaan) voinut sietää sitä kappaletta, kun se tuli hitiksi, mutta nyt löysin sen.

Ostin tänään ruisjauhoja, koska se Stockan Onnenleipä oli niiiiiin hyvää. Aion leipoa tänään ruisleipäsiä. En tiedä mitä eroa on leipäsillä ja leivällä, mutta ei se mitään. Illalla aion taas laittaa villasukat jalkaan ja sytytellä kynttilöitä pinkillä sytkärillä. Ja ei, en polta tupakkaa vaikka omistankin sytkärin ja kasan tulitikkuja, älkää käsittäkö väärin.

Oi vitsit että hymyilin Seppälässä tuossa pari päivää sitten:

29082010053.jpg

29082010054.jpg

Kuvassa on pussilakanasetti ja yöpaita, mutta niitä on myös toppeja, alushousuja, rintaliivejä, pyjamia..... Ostin itselleni topin joka päällä en kyllä HARMI voi mennä kouluun, koska se on sellainen oleskeluasutoppi.

Tapahtui myös lievä hajoaminen perjantaina, kun lueskelin People.comia. Kyllä, juorut ja paparazzikuvat ovat nykyään pakkomielteeni. Kerran päivässä ainakin täytyy katsoa päivän 8-16 "startracks" kuvaa ja Just Jared kertoo uusimmat juorut. Niin, vastaan iski todellinen startrack-kuva ja minä sanoin puoliääneen serkun ollessa suihkussa: "Kuka toi pummi on?" ja sitten "Ou... Oho. EI, GOD, EI!"

bradley-cooper-435.jpg

Ainoa selitys tuolle asulle on se, että Bradleyn majapaikassa oli sähkökatkos ja se joutui pukeutumaan pimeässä, tosin se ei selitä miksi se edes omistaa tuollaiset vaatteet, koska KUKA PITÄÄ KELLERTÄVIÄ HOUSUJA?! Jos minä menisin hakemaan Brändeliiniä (kyllä, valitettavasti, se on se) lentoasemalta ja se ilmestyisi tuollaisissa housuissa, niin jatkaisin kyllä matkaa.... :D No mutta sillä onkin selkeästi joku kriisi elämänsä kanssa ja jos minä saisin sen kunnian, että hakisin hänet lentoasemalta, niin se pukeutuisi paljon paremmin.

Eilen katsoin kaverina kanssa samaa leffaa ja höpöttelin samalla mesessä. Kätevää, jos asuu kaukana toisistaan. Suosittelen kyllä lämpimästi, hehee. Yhtä paljon kuin ruisleipästen tekoa. Se alkaa nimittäin NYT. Hyvät sunnuntait sinne päin! <3

Ja koska Brändeliini on Brändeliini, kellertävät housut tai ei, ja Tiger Woodskin sai anteeksi:

hihihihihii.jpg