Olen alkanut näkemään painajaisia. Piste. Ne eivät liity oikein mihinkään omassa elämässä. Ovat vain sellaisia perinteisiä kauhuelokuva-tyylisiä. Milloin niskastani alkaa vuotamaan tuhottomasti verta tai joku jahtaa minuta ja haluaa tappaa... Jep. Onneksi se terapia alkaa taas ensi viikolla, hehee.

Lähdin tänään vähän myöhässä liikkeelle ja mielessäni huusin punaisille liikennevaloille: "KUMMITÄTI LIIKENTEESSÄ, POIS TIELTÄ!" Saavuttuani Vantaalle kyselin Ykköseltä lähteekö hän mukaan ("JOO") ja Kakkoselta kinusin halia ("Mee poissssh!") Lähdimme Ykkösen kanssa retkelle Paratiisiin. "Aikuisseurana" minulla oli ystäväni, joka oli tavannut Ykkösen ööö 1,5 vuotta sitten ja on alkanut paljastamaan lapsirakasta puoltaan, hmm. Hauskaa oli! Meri on paras, leikkipuistoissa kivoja isiä, Aikuiset Tädit eivät saa keinua (terkuin Ykkönen) ja bussiin juokseminen on kivaa rattaiden kanssa. Niin ja + 1001 teiniäti-katsetta. Ei ei, kummitäti, olen KUMMITÄTI! Paratiisissa on muuten videovuokraamo josta saa maailman toiseksi parhaimmat irtokarkit. Parhaat sai Sörnäisten Filmtownista ja kolmanneksi parhaat saa Isolta Robalta (Makuuni). Paratiisin videovuokraamon ikkunassa mainostettiin Sherlock Holmesia:

Birdie: "Jude Law on maailman ainoa mies jolle sopii viikset.."
Ystävä: "Mm, joojoo! Tuus jo! Keep on walking!"
Birdie: "JOO! Miksei tässä oo vaikka Ystävänpäivä-julisteita tai mitää, hä?!"

Kävin myös ostoksilla. Kummipoika ja minä saimme saippuakuplajutut, kummipoika sai myös ritarikypärän. Kummitäti hemmotteli kipeitä jalkojaan ja osti viimeiset Puhtaat valkeat lakanat. Kyllä, olen 1,5 viikon sisään katsonut 6 levyä niitä ja viimeiset 3 ovat nyt odottamassa. Lisäksi ruokakaupasta lähti mukaan karkkipussit sekä kummitädille skumppalaseista nautittava mojito-lonkero. Tässähän tuntee itsensä aikuiseksi.. Buhaha.