Äiti soitti ja ilmoitti aavistuksen sammaltavalla äänellä: "Me vähän istutaan tänään iltaa. Miehen kaveri tuli kylään ja... Niin mä ajattelin soittaa nyt enkä illalla. Soittelen sit huomenna, hauskaa päivää!" Välissä tietenkin vastailin jotain tai ynähtelin ja hän kyseli omista suunnitelmistani, mutta tiivistetty versio puhelusta on tuo.

Ostin tällä viikolla kirjan josta olen haaveillut vuoden päivät. Kyseessä ei (valitettavasti?) ole mikään superhittiromaani. Puhun Otavan Kotiruoka-kirjasta. Osaan kyllä tehdä perusruoat ilman ohjeitakin, mutta haluan silti omistaa teoksen, jossa kerrotaan miten kokkaillaan kaalikääryleitä, poronkäristystä tai miten olisi tämä ikuisuushaave inhokkkikaupungistani: kalakukko.

Katsoin aamulla Up in the Airin ja join kahvia. Oli mukavaa ja George Clooney ei koskaan petä.
Kuten eilen sanoin, niin Ugly Truth oli hauska ja Gerard Butler on nyt jääkaappini ovessa (minne pääsee vain todella kuumat miehet). Muistelin myös aivan oikein ja kaivelin jälleen blogini arkistoja: TITTI-DI-DII-DI-DII! Pitääpä sanoa Brändeliinille, etät tuo Gerryn joskus kylään tänne, hi hi hi hi. NIIN ja jottei piirit olisi liian pieniä, maailma ironinen ja minulla hauskaa, niin siinä I <3 Huckabees-leffassa Jude Law'n roolihahmon nimi oli... BRADLEY. Aluksi sitä kutsuttiin vain Bradiksi, mutta sitten ne sanoi sitä Bradleyksi ja olin ihan, että o-oou. ;D

Tatuoinnin päälle on kasvanut jo uutta ihoa ja se kiiltää jännästi. Oprahissa muuten kerrottiin, että nykyisin voidaan tehdä ihmiselle uusia elimiä ym. omista kantasoluista. Otetaan esim. sian sydän, henkilön X kantasoluja, laitetaan ne yhteen ja jonkin ajan päästä tuo sian sydän on valmis asennettavaksi henkilön X kroppaan. Ihmeellsitä tuo lääketiede, jälleen yksi syy tykätä lääkäreistä (paitsi siitä Oprahin tri Ozista)!!

Tänään luvassa myös leffa, mutta en ole vielä varma kumpi.. Thelma & Louise tai Marie Antoinette. Hmm... Palatkaamme asiaan toisella kertaa!

PS. Katsoin eilena sen Love Happens-leffan ja se sijoittuu Seattleen ja siellä satoi koko ajan. Onko se siis tämä paikka, jota olen hakenut? Minä, Gerry, Brändeliini, Jude ja Seattle?!?!?!