Ostin viikko sitten ihanan laukun. Se on punainen kuin mansikka ja iso kuin synti. Se ei kuitenkaan näytä niin isolta kuin se oikeasti on. Tänään siellä oli...
- pullo skumppaa
- litra appelsiinimehua
- kaksi litraa mansikoita
- kukkaro
- kahvikuppi lahjapaketissa
- avaimet
- yksi (1) dvd
- iso pussi vaahtokarkkeja
- kuohukerma
- kasa kuitteja

... ja arvatkaas mitä. Sinne olisi mahtunut vielä ainakin koulukirja ja sen olisi ihan hyvin saanut kiinni! Ah, alennusmyynnit! Kymmenen euron laukkuun mahtuu koko omaisuuteni.  RAKASTAN SITÄ LAUKKUA!

Olen nykyään aika varma, että minusta tulee joko kirjoittaja tai bisnesnainen. Bisneksellä tarkoitan kaikkea politiikasta kahvilaan ja markkinointiin. Puhtaissa valkeissa lakanoissakin neuvoin telepaattisesti Ensiota, että irtisanoisi heti kättelyssä muutamat työntekijät ja kymmenen jakson päästä he tekevät sen! Olisivat kuunnelleet minua.

Kuten yllä näkyvästä tavaralistasta voi päätellä, syön tänään mansikoita, vaahtokarkkeja, kermavaahtoa ja lisukkeena skumppaa (mahdollisesti myös appelsiinimehua). Ostin itselleni lahjaksi viiiiiiiiihdoinkin Marimekon Siirtolapuutarha-mukin, klik! (<-- kuva kupistani)

Koira lähti aamulla salaa äidin mukaan ja lattialta löytyi vain rikkinäinen aasilelu (koiran, huom.) Jude Law on jättänyt unissa rauhaan. Alexander Stubb adoptoi minut viime yönä, koska äiti ei huolehtinut nilkkavaivaisesta tyttärestään. HAHA.

Alkuyöstä katselin Jimmy Fallonia ja kirjoitin sähköpostia. Jotenkin kivaa, että taustalla on iloista puheensorinaa kirjoittaessa. Myöhemmin yöllä katsoin Kuokkavieraita ja nauroin ääneen, koska onko sen parempaa leffaa olemassakaan!?! Ou mään, olen nähnyt sen viimeksi tämän vuoden alussa, ellei sitä jalkapallokohtausta You Tubesta lasketa. Olin unohtanut miten hauska pari Owen ja Vince ovat! Ja entäs Mr. Cooper imitoimassa vauvahyljettä?! Ahahahahahh. "Elokuva joka muutti elämäni" Joillekin se on joku sotadraama, Titanic tai joku muu. Minulle se on Kuokkavieraat!

Nyt alan irrottamaan noita vihreitä juttuja mansikoista, puolet pakastimeen ja puolet syötäväksi. Sen jälkeen skumppa skumppaa ja leffa pyörimään. (Harkitsen kovasti skippaavani tämän illan Jude Law-leffan, mutta saas nähdä. Jos näin on, niin alan parantua!)

Tänään on ollut mukava päivä, toivottavasti teilläkin!