Pohdin pari päivää sitten, että onko parempi olla yksin yhyy-fiiliksissä vai laittaa ns. naamio päälle ja hymyillä paljon sekä unohtaa kaiken? Olisihan sekin vaihtoehto, että sanoo päivän olevan vähän huono, mutta en minä osaa.

Tänään pidin naamiota päällä, mutta pyöritin niin paljoa mielessäni. Kirjoittelen kirjeitä läheisilleni tänne nettiin ja tätini kertoi eilen lukeneensa yhtä: "Siinä oli synkkiä ajatuksia" Tuli syyllinen olo. Miksi? Minun ajatuksiahan ne ovat! Mutta en halua satuttaa läheisiäni puhumalla itsetuhoisia. Minulta myös kysyttiin, että miten minua voitaisiin auttaa... En tiedä. En vain yksinkertaisesti tiedä.

Tänään puin muka-sikkisen mekon päälle ja nauroin. Tein myös vakavia tunnustuksia: "Ostin eilen Break Upin!" sekä "Nyt mä vaan ajattelen Jude Law'ta" (Jälkimmäisestä saavat syyttää Nelosta, koska ne näyttää Juden leffan viikonloppuna, mainoksia tulee koko ajan ja katson melkeinpä ainoastaan Nelosta tai Liviä!) Eli siis peruspäivä. Mutta kysymys... Voiko tukahdetuista ajatuksista tulla pää kipeäksi?

Onko tämä muuten jokin vihje, jos arvaan Ellen DeGeneresin ohjelman "yllätykset" etukäteen? Kyseessä on 12 päivän lahjaputki ja se alkaa aina yllättävällä hetkellä. Arvaan aina, että milloin.