Olenko jo kertonut teille, että hommasin itselleni lu-ku-la-sit? Kui tätimäistä?! Kaiken lisäksi ne ovat punaiset, eli vanhuuteni Marja Tyrninä on varmistunut. Kyllä, puhun siitä kaksimielisestä Putous-hahmosta, joka rakastaa Tommi Korpelaa (hyi). Minusta tulee vanhana Marja Tyrni.

Näillä laseilla näkee kyllä hyvin, täytyy sanoa. Ihana lukea esim pokkareiden tekstiä ilman, että näkyy siinä tekstin ympärillä outoa hälinää. Vähän kuin läpinäkyviä pisteitä tms. Nyt ne ovat hävinneet ja näen vain tekstin! (Ei, en ole hullu. Tarvitsin vain lukulasit.) Ainoa hankala juttu on, että milloin niitä tarkalleen pitää käyttää. Ihmisille puhuessa ei voi, mutta entäs koneella ollessa? Telkkaria tuijottaessa?

Arvatkaa mikä minua suoraan sanoen v*****aa. No, olen kertonutkin täällä, että inhoan kirjoista tehtyjä leffoja yli kaiken. Oivalsin tuossa yksi päivä, että kirjaelokuvat ovat selkeästi suunniteltu niille, joilla ei ole omaa mielikuvitusta. Isä oli katsonut kaikki S. Larsson-leffat ja nyt ei enää huvita lukea niitä kirjoja. EIIIII! Kuitenkin... Aasinsiltana Stieg Larssonista pääsemme siihen, että ne elokuvat on tehty ja siedän niitä tarpeeksi ja jenkit tekevät siitä nyt uuden versionsa! Englanniksi puhutun, siis! EI JUMALAUTA. Onko niin vaikea lukea niitä tekstityksiäv siitä ruudun alareunalta? Miksi pitää lähteä raiskaamaan hyvät leffat ja tunkea siihen mahdollisesti vielä joku Twilight-typy!
Homma jatkuu... Luin toissapäivänä loppuun sen Rahalla saa-kirjan ja siitähän on myös tehty (ruotsalainen) leffa. TOTTA KAI jenkit on ostanut siihenkin oikeudet ja JW:tä (kirjan päähenkilöä) näyttelee luultavasti ZAC EFRON!!!! Voi v***u! Ja minä kun ennen tykkäsin Yhdysvalloista. Stieg Larssonit kuuluu olla ruotsiksi, samoin Rahalla saa! Olen niin ärtynyt tästä, että asia tuli uneeni ja jo ennen aamuteetä kiroilin äidille tästä. Mihin voin soittaa ja ilmottaa tulevista raiskauksista?
Oikeasti tykkään niistä kirjoista ihan älyttömästi ja voisin verrata tilannetta siihen, että Muumeista tehtäisiin Disney-versio. Piirrettäisiin uudestaan ja kirjat kuvitettaisiin uusiksi...

KUN minusta tulee kirjottaja, niin pidän visusti tekijänoikeudet itselläni ja katson, että tekstejäni ei käytetä missään epämääräisissä tilanteissa tai raiskata julmasti jossain Hollywoodissa. Te saatte luvan huolehtia, ettei rahan haju sekoita päätäni ja etten myy sieluani, okei?!

Nyt nousen tästä sängyltä. Äiti nukkuu olohuoneessa, koira kuorsaa ja minua tarvitaan muualla! Kuullaan sunnuntaina!