Aikuinen nainen mä oooooooooon,
En enää eksy maailman tuuuuuuuliiiiiiiin
Liittomme vahvistukooooooooon
Tahtoisin jatkaa
hyvin alkanutta matkaa ---
jne.

En tunnusta laulaneeni tuota yksin olohuoneen lattialla eilen kello kymmenen. Mutta voi ihmiset! Kiitos onnitteluista! Minä olen kahdeksantoista! Oho. Brändeliini tosiaan eilen kirjoitteli ja ihan asiaa. Sain Victoria & Daniel-tiskirätin ja huudatin Madonnan Celebrationia aamusta alkaen. "Rakas" 1/4-osa veljeni muisti minua sekä tekstiviestillä että Facebookissa ja minä nauroin ääneen. Sain myös taskumatin lahjaksi ja .. minä nauroin ääneen. Kaupan täti ei kysynyt henkkareita ostaessani siiderin ja illalla luin Riku Korhosen kirjaa. Kirjan nimi on Hyvästi tytöt. Ehkä minä kirjoitan, muuttaessani isoon huvilaan rikkaan miehen kanssa, kirjan nimeltä Hyvästi miespojat!

Kävi sitten näin tänään. Menin kaupungilel terapiaan sekä hiusväriostoksille. Välttelen feissareita ja yhtäkkiä joku pysäyttää minut. EPY.

EPY: "Moi, mitä Birdie?"
Birdie: *katselee kohti kauppaa ja toivoo olevansa muualla* "Mitäs minä... Menos ostamaan hiusväriä."
EPY: "Mä kävin kirjastossa. Sain uuden levyn." *hymyilee*
Birdie: "Kiva. Loppuks teillä tänään koulu vai vasta huomenna?"
EPY: "Tänään. Huomenna on yhden ylppärit, jonne meen."
Birdie: "Just... Mun täytyy nyt mennä tonne, ku mulla on terapiakin."
EPY: "Okei."
Birdie: "Moikka."
EPY: "Moi."

Jos tämä kohtaus täytyisi tiivistää kolmeen kirjaimeen, niin ne olisivat wee tee äff. Ihminen, joka kuukausi sitten haukkui minut maasta taivaisiin, pysäyttää minut kaupungilla ja kysyy kuulumisia? Mielestäni kaiken kohokohta oli säälivä ja etten sanoisi anteeksipyytävä ilme. Mitä helvettiä se tahtoo? (Ei edes onnitellut eilisen johdosta....)

Nyt istun olohuoneessa nauttimassa hiljaisuudesta. Täti, Tädin mies sekä Pojat 1 & 2 olivat kylässä. Sain ratikoista kertovan Helsinki-satukirjan lahjaksi. Ihana. Pojat söivät prinsessakakkua, me muut mansikkakakkua. Liikuttavinta oli tietysti, kun ykkönen meni makuuhuoneeseen ja avasi omin lupineen sängyn. Minä kiipesin sinne yhdessä vaiheessa myös ja makasimme saman peiton alla. Hetken kuluttua nousin ja menin keittiöön. Palasin Pojan luo ja hän sanoi: "Tule tänne, minä rakastan sinua. Tule tänne minun viekkuun. Ota peittoakin!" Loppuvaiheessa oli taas kauhea kilpailu, että kumpikin poika varmasti saa halata Birdieä!

Niin ja Ykkönen repäisi innokkaana yhden miehen puoliksi ja huusi "JEEEE". Minä paikkasin sen sitten teipillä. Miesparka.

Värjäsin tänään hiukseni ja pukeuduin aika kivasti. Facebookissa on kaksi ryhmää: "Leggins are not pants, so cover your ass" sekä "Leggings are not pants, but my ass is too cute to be covered" Olin henkisesti tänään tuon jälkimmäisen kannalla, koska ostin niin kivat legginsit ja puin niiden kanssa ihanan löllökimallepaidan. Lisäksi kaulassa oli hopeanvärinen mutterikoru ja hiuksissa suuri kukka. Jos olisin laittanut kaulaan Antti Asplundin ristin (ja jos omistaisin sellaisen....), niin olisin ollut aika muotibloggarikamaa. Pystytellään kuitenki vielä tämmöisenä anonyyminä sekabloggaajana.

Sovitaanko nyt, että palaan asiaan sunnuntaina? Huomenna on PÄÄPÄIVÄ, PÄÄTTÄRIT, SYNTTÄRIT, SKUMPPAA, LONKEROA JA DIIIDIIIDIIIPADAA. Tätä päivää on odotettu jotain vuosi ja se alkaa shoppausreissulla Wantaalla. Sen olen kyllä ansainnut. (Ne partyt, en sitä shoppailua.)

Sunnuntaina sitä voisi perehtyä musiikkiin. Tässä on jotain muutoksia musiikkihyllyssä...

Loppuun vielä päivän kommentti, jonka kyllä otan kehuna!
Ykkönen: *katsoo Birdien lapsuuskuvia* "Tuossa on Birdie pienenä. Tuossakin se on. Missä on Birdie isona?"
Täti: "Ei tässä taida olla..."
Ykkönen: "Tuossa on Birdie isona!" *osoittaa Madonnaa*

Brändeliiniltä terkkuja tuolta parvekkeelta. Tykkäsi kovasti blogittaa ja varmaan jatkaa sitä syssymmällä. ;)