Heti alkuun viime päivien kalenterihommat ja sitten we are done with that ja minä olen 18 (ollut jo kolme päivää, mutta shhhh).

Frasier

Eddie_Frasier.jpg

Frasier on yksi television hauskimmista miehistä. Kauhea snobi, mutta viisas mies! Tietysti Frasierin näyttelijä(n ääni) on lähellä sydäntäni: sama mieshän puhuu Sideshow Bobia Simpsoneissa. Pieiniä yhtymäkohtia Bobin ja Frasierin välillä on havaittavissa. Eräässä Simpsonit-jaksossa Bobin veli saapuu hoodeilla ja sitä puhui Frasierin veljeä näyttelevä mies. Myöhemmin kuvioihin tuli myös isä ja häntä puhui Frasierin isää näyttelevä mies. Bobin ja veljen kohdatessa he käyttäytyivät kuin Frasier ja Niles konsanaan. Ah, sitä huumoria - sivistynyttä huumoria.

Cristina

cristina.jpg

Greyn anatomia on mahtava ja Cristina on melkeinpä suosikkini siellä. Erityisesti hysteerinen itkukohtaus muuten kivikasvoiselta Cristinalta sai oman alahuuleni värähtelemään. Cristinan ja Meredithin ystävyys on jännä ja koen, että minulla on yksi samankaltainen ystävyyssuhde. Cristina on urakeskeinen ja ironinen. Kovan kuoren alta löytyy kuitenkin kaikenlaista ja siksi pidänkin Cristinasta. Koska hän on inhimillinen.

George

t-r-knight.jpg

George on höntti, koiranpentumainen sähläri. I love George ja se on siinä. Onneksi olen niin jäljessä kaiken kanssa (neljäs kausi Greystä nähty), joten ei tarvitse miettiä mitään ikäviä George-juttuja.

-------------------------------

Ellu: "No, onks darra?"
Birdie: "Eeeei, vähän vaan heikko olo. Kesäflunssa tai jotain..."

Terveiset sohvan nurkasta. Minulla on kauhea kankkunen, the hangover. Kuudelta nukkumaan, kolmelta ylös ja sillä välillä tiivistä unta parilla heräämisellä. Ei sovi unohtaa, että päässä soi koko ajan (ja soi edelleen...) Black Eyed Peasin BOOM BOOM POW. Tasan siis vain ja ainoastaan se kohta, missä lauletaan BOOM BOOM POW. Niin ja minä en pidä Black Eyed Peasista. Aivot eivät toimi kunnolla ja haluan vain maata hiljaa paikallani. Suokaamme se siis minulle.

Birdie: "Toi Bradley Cooper tossa kuvassa nauraa mulle vittuilevasti."
Ellu: "Eikä naura! SE tietää miltä krapula tuntuu! Se kattoo sillee 'No joitko? Ai joit. No onko darra? Ai on.' Se tietää kauheat kankkuset kyllä."

Tiesittekö muuten, että laulaja-Mika on 191 senttimetriä pitkä? En minäkään, ennen viime yötä.

Kuullaan sitten kun BOOM BOOM POW on loppunut ja kukaan ei iske vasaraa takaraivooni.