Enää yksi päivä Suureen Juhlaan. Skumppa ei ole vielä kylmässä ja prinsessakakkukin odottaa ostamistaan, mutta.. Ostin sentään eilen mekon juhlia varten tai siis juhlien katsomista varten.

DSCN1756.JPG

Mekko on mielestäni hyvin kesäinen ja sopisi oikeastikin jonnekin häihin. Mietin jonkin aikaa, että haluanko ostaa tuollaisen puuterin­- tai vaalean persikanvärisen mekon, koska en en oikeasti ole tuon värin ja tyylin ystävä. Ehkä sitä voi kutsua aikuismekoksi ja osaksi kampanjaa "Carl Philip: jätä Sofia ja ota Birdie!" Who knows...

Tänään taisi olla Seiskan kannessa, että ystävät pelkäävät Madeleinen romahtavan hääseremoniassa. Öö, come on? Juu, Madde on juuri eronnut ja kokenut suuren nöyryytyksen Jonaksen osoittuessa siaksi kaikkien edessä. Madeleinen piti astella tämän vuoden lopulla alttarille ja Victorian häiden epäillään heittävän suolaa haavoille. Mutta... Aikuinen ihminen luultavasti osaa hillitä tunteensa hetkeksi ja kyseessä on kuitenkin isosiskon häät... Minä en siis odota mitään hysteeristä kohtausta. Luotan Madeleineen.

Kaikenlaiset jutut tässä viime aikoina ovat saaneet tunteen pintaan ja olen jo pariin otteeseen pyyhkinyt kyyneleitä katsoessa jotain dokumenttia tai uutispätkää häistä. Ennustin tänään, että huomenna itken  jos joku sanoo "häät". On aika siistiä, että perhe josta pidän, on nyt kaikkien mielessä. Täällä Suomessakin! Kai tämä Suomen ja Ruotsin yhteinen historia vetää meitä tämmöisissä asioissa tiiviisti sinne, vaikka Bernadottejen hallitessa emme ole kuuluneetkaan päivääkään Ruotsiin. Mietin tässä vain satunnaisesti, että millainen haloo olisi, jos esim. jonkun prinssin tuleva vaimo olisikin suomalainen... Heräsin tänään muuten todella aikaisin ja katsoin Aamu teeveetä. Siinä... tai Huomenta Suomessa puhui Hanasaaren johtaja, että Madeleine on Suomessa suositumpi kuin Victoria? Pieni gallup: Mitä mieltä te olette? Kumpi on "kivempi"? 

Brändelini on saanut myös herkäksi! Tai sitten se on tämä väsymys, hormonit, alakuloisuus ja puun takaa iskenyt flunssa. Mieleni tekee aina välillä itkeä kävellessäni jääkaapin ohi (= Bradley-kuvan), koska se on niin suloinen. :D Kyllä se on noiden edellä mainittujen yhdistelmä, joka aiheutti myös sen hetkittäisen Robert Pattinson, jee?!?!-hetken. Lisäksi (TIETYSTI) koen jonkinlaista häästressiä. Voin vain kuvitella kuinka Victoriaa jännittää suuri päivä, Madeleinea jännittää paluu parrasvaloihin, Carl Philipiä vaivaannuttaa kaikki se huomio ja kuningaspari valmistautuu liikuttuneena esikoisensa, kruununprinsessan, onnelliseen päivään. Se kaikki on pientä minun "Bradley Cooper on niin söpö"-itkujen kanssa!

Nyt siis julistan blogiin häärauhan! Juhlikaamme kesäistä päivää, satoi tai paistoi! Jos katsotte häitä, niin muistakaa, että sillä hetkellä joku pieni Birdie istuu aikuismekko päällä Vantaalla pyyhkimässä kyyneleitään. Kenties se lintu on nähnyt silloin taas kuvan Bradley Cooperista tai sitten haaveilee vain salaa omista prinsessahäistä ja kenties tummahiuksisesta sekä ruskeasilmäisestä prinssistä.

sx288953_jpg_245099d.jpg