Suhteeni Frendeihin menee todella kauas. Niin kauas, että en osannut edes lukea ja Frendit sekä Simpsonit tulivat sunnuntai-iltapäivisin televisiosta (sittemmin Frendit siirtyi primetimeen, eli tiistaihin klo 20). Voisin veikata, että ensimmäinen muistikuva ajoittuu vuodelle 1996. Itse aloin seuraamaan sarjaa siinä seitsemännen kauden aikaan ja kyllä sitä pari kyyneltä piti pyyhkäistä viimeisen jakson "kunniaksi".

Aluksi suosikkini oli Ross. Siis ROSS! Sitten (katsottuani sarjan läpi ehkä kaksi kertaa, nykyään tuo luku taitaa olla lähempänä kymmentä) tajusin, että Chandler on kaikkein hauskin! Chandlerin juttujen tajuaminen vie aikaa ja SE on hienoa. Rakastan vitsejä, joita kaikki eivät ehkä tajua. Jopa julmissa elokuvissa tai sarjoissa on mustaa huumoria.

Chandler on maailman leppoisin tyyppi, jonka kanssa voisin istua iltaa vaikka joka päivä. Ehkei siitä mitään romanttista saisi, mutta veli-sisko-tyyliin voisi pitää leffailtoja. Lyhyesti sanoen: CHANDLER ON MAAILMAN HAUSKIN!

Chandler+Bing.jpg

PS. Näin unta viime yönä jääkiekkoilija Tuomo Ruudusta (josta mainitsin ainakin kerran täällä joskus... olympialaisten aikaan) ja nyt olen koko päivän miettinyt, että mitä kaikkea kivaa sen rahoilla voisikaan tehdä.. hahaha.