Vielä eilen ajattelin jatkavani lomaa blogista tämän viikon loppuun, mutta ei huvita enää. Voinhan minä käsitellä tässä näitä asioita ohella ja vain olla kirjoittamatta niistä keskeneräisistä asioista!

Istuin äsken parvekkeella ja nautin auringosta. Tunsin oloni pitkästä aikaa iloiseksi. Olin yksin, minulla ei ollut nälkä, iso vesipullo vieressä, aurinko porottaa taivaalta, kuulokkeissa soi Jeff Buckley ja tuntui mukavalta.

Kesän tulisi olla tällainen: kävelyä varjoisilla kujilla kukkamekko päällä, aamukahvia parvekkeella, Jeff Buckleyn Hallelujah taustamusiikkina, valkoviiniä jääpalojen kanssa iltahämärässä ja hyvältä tuoksuva mies.

Olenko kertonut, että saan parhaimmat ideani joko a) pestessäni käsiä tai b) herätessäni keskellä yötä jostain unesta? Keksin viime viikolla keskellä yötä (herätessäni) mahdollisen elämäkertani nimen. Viime yönä keksin palavan halun saada/ostaa jostain mustat pitsilegginsit. WTF?! Halu jatkuu edelleen ja kohta aionkin googlettaa kyseisen vaatekappaleen. Ellun kanssa aiomme ostaa pilottilasit ja äsken mainitsemani kukkamekko olisi kanssa ihana. Niillä voisi mennäkin koko kesän! Plus tietysti kasa rakkolaastareita......

Nyt palaan parvekkeelle. Katsotaan vain, niin virnuilen tuolla onnellisena Balettitanssija-miehen takia ja salakavalasti naamani täyttyy pisamista.. Huomenna onkin ERÄÄN prinssin synttärit ja täytyyhän sitä juhlista täälläkin!

Back to business,
Birdie