Tykkään naistenlehdistä myös muutenkin kuin Bradley Cooper-juttujen aikaan. Niissä on ihania "pakkasin tavarani ja muutin paikkaan X"-tarinoita. Niin kuin nyt oli saareen muuttaneista.

Harrastan kotitöitä tehdessä kuvitellun haastattelun tekemistä. Esitän pääni sisällä itselleni kysymyksiä muka silloin vallitsevasta elämäntilanteesta. Milloin en osannut odottaa hänen olevan niin ihana mies, milloin muutto Losiin oli hyvä irtiotto, mutta kotiin oli hyvä palata. Olen jo pari päivää antanut itselleni haastattelua Tukholmaan muuttamisesta. Painotan sitä, että Suomi on kotimaani ja rakastan sitä, mutta Tukholma on jotain erikoista. Ja miettikää: en ole maininnut sanallakaan itselleni prinssistä!

Olen 'unohtanut' mainita, että sain sen ihka oikean terapian ja olen aloittanutkin sen jo. Kaksi kertaa takana, 78 (vuoden sisään) edessä!

Tänään käytävällä kuului flip flop flip flop ja Blondi vilkaisi sohvalle ja jatkoi matkaa - jalat yhtä karvaisena kuin ennenkin. (En tiedä miksi tämä täytyi kertoa.)

Iltapäivällä heitin kynän laukkuun, paperin opettajalle ja olin vapaaaaaaaaa. Hain ruokaa ja istahdin sohvalle syömään. Söin, pidin tauon, söin, pidin tauon, puhuin puhelimessa, söin ja menin nukkumaan. Nousin kuudelta, menin nukkumaan puoli neljän jälkeen.

Mutta ei tässä mitään. Nyt istun tyhmä hymy naamalla, koska päiväUNI oli mahtava! Olin ensin Ellun kanssa juhlimassa ja sitten meitä olikin isompi porukka. Yhtäkkiä aloin nähdä asioita kahtena ja tuli tosi pelottava olo. En sanonut kellekään mitään ja päätin lähteä lääkäriin. Rukoilin sinä matkalla, että lääkäri olisi joku tosi mukava nainen tai vanha mies. Noooh...

Lääkäri osottautui mieheksi ja ikää oli ehkä 25-30. Kuulen Marimekon äänen päässäni "tumma vai vaalee" ja vaalea se oli. Kun se oli jotenkin oudosti Housen mikäsennimion Chasen ja Sinkkiksen Smithin sekoitus... Eli TODELLA KUUMA. Olin ihan pyörryksissä, koska se mies tuoksuikin tosi hyvälle. Siinä sitten unohdin vaivani ja aloimme flirttailemaan ja yhtäkkiä hän totesikin: "Sä oot yliväsyny, sun täytyy lähteä mun kanssa nukkumaan". Niin me sitten lähdimme avoautolla hänen rantatalolleen.

Sitten heräsin ja nyt haluan takaisin nukkumaan, mutta alankin kokata Miehet jotka vihaavat naisia-näyttelijän reseptin mukaan pastaa. Huomiseksi.

Aurinkoista perjantaita! Tänään en aio grillata itseäni, mutta basilika täytyy kastella. Brändeliinikin lähettää terkkuja. Se sanoo rakastavansa Suomea yhä enemmän ja enemmän...

Jos en palaa enää tänä viikonloppuna, minut on kaapannut Chase-Smith-lääkäri rantataloonsa. Älkää MISSÄÄN NIMESSÄ hälyyttäkö poliiseja. ;)