Allergiset terveiset täältä Gamla Stanista ja erittäin hyvää Carl Philipin syntymäpäivää meille kaikille! Milloinkohan sitä oppisi ottamaan sen allergialääkkeen aamulla? Se ei kauheasti auta, jos käy kävelyllä pöpikössä ja ottaa sen vasta sen jälkeen...

Brändeliini vähän suutahti, koska askartelin tämän päivän kunniaksi sellaisen kuvatarinan prinssistä. B kun on tottunut, että jos jotain miestä googlaan ja jos jonkun kuvia käsittelen, niin se on sitten aina B. Cooper. Valitettavasti hänen synttärinsä ovat jo menneet, mutta pitäähän sitä kesän alkuakin juhlistaa Brändeliinin voimin tässä joku kerta. Milloinkohan Facebookin harrastukset-kohtaan kehtaisi muuten laittaa "kuninkaaliset" sekä "googlaus". Yhteen kyselyyn kyllä ilmoitin seurustelevani Brändeliinin kanssa.

Myöhemmin päivällä näin Charlottea ja kävimme siellä kävelyllä... Sittemmin vietimme lettukestejä. No, opin ainakin jotain hienoa prinssistä: hänkin on vasuri!!! This is so meant to be!! Miettikää kuinka söpöä on kun prinssi (ruskeasilmäinen ja -hiuksinen) sekä prinsessa (sinisilmäinen sekä vaaleahiuksinen) istuvat vierekkäin kirjoittamassa jotain sopimuksia ja kummallakin on kynä vasemmassa kädessä! Aww. (Kyllä, saatan olla hieman pihalla sen allergialääkkeen vuoksi.)

Tässä siis viimeisimmät uutiset ja meidän jutun alku, olkaa hyvä! ;)

Prince%2BCarl%2BPhilip%2BSweden%2BSigns%

Prince%2BCarl%2BPhilip%2BSweden%2BSigns%

Prince%2BCarl%2BPhilip%2BSweden%2BSigns%

princecarlphilipp.jpg

Beach%2BBodies%2B2008%2B2009%2B9vVthHA6k

Prince%2BCarl%2BPhilip%2BSweden%2BSigns%

Hihihihihi, nyt mulla onkin siis kauhea kiire sinne ravintolaan ja täytyy mennä! Men vi ses taas ja kauheasti lentopusuja joka paikkaan!

Prinsessa (to be) Birdie

PS. Kuinka monta pukua prinssillä täytyy olla? Entä kuinka monta mekkoa prinsessalla täytyy olla? Entä saanko mä kruunun? Ja apua, mun täytyy tehdä itelleni kohta se sellanen ... leimasin tai vaakuna tai sellanen.