Perjantaitraditio:
- koulusta aikaisin kotiin
- siivousta
- syöminen
- kahden tunnin päiväunet (yleensä klo 16-18)
- karkkia
- kahvia
- leffa
- liian aikaisin nukkumaan

Näin siis, jos en ole juhlatuulella ja nyt en ole kahteen viikkoon ollut! Viikonloppuisin elän kahvilla, koska en halua altistaa kanssatovereitani kahvista sekaisin olevalle Birdielle. Onhan niillä jo muutenkin kestämistä, ha ha ha.

Minulla on muisto kahviin liittyen. Silloin joskus kun kävin isällä ja join kahvi säännöllisesti 3-5 kuppia päivässä, niin aloitin päiväni maitokahvilla, ruisleivällä ja synnyinkaupunkini "Hesarilla". Jostain syystä tämä muisto ja makuelämys on jäänyt päähän todella vahvasti. Leivän päällä oli joko tuorejuustoa (maustamatonta) tai maksamakkaraa. Olen joskus harkinnut synnyinpaikkani lehden tilaamista, mutta minulle tulee Hesari. Jos äiti vain maksaa laskun. (Jumittauduin katsomaan ihan huvikseni, että paljonkos se maksaisi ja kyllähän se halvemmaksi tulisi kuin Hesari... Ja sen pystyy myös tilaamaan 17 euron lisämaksulla Pohjoismaihin! No, kuninkaalla ainakin on varaa maksaa minulle ko. lehti!)

Ja tuo synttärikalenteri saa tänään jatkoa. Ensimmäisenähän oli Beckin naapuri Beck-leffoista, sitten Danny & Rusty Ocean's-leffoista ja tänään on eräs komisario, ha ha. Viikonloppuna hyppäämmekin kahdesti Ruotsiin, mutta sitten lennämme New Yorkiin. Seattlessakin pitäisi käydä... varmaan kahdestikin.

Asiasta kuudenteen.. En ole koskaan ollut mikään hevoshullu, mutta minulle tuli jännä fiilis törmätessäni yhtäkkiä kotiin kävellessä kahteen hevosaitaukseen ja kahteen hevoseen. Okei, ne oli poneja, mutta tänään siellä oli yksi hevonenkin ja hetken kuluttua näin neljä lisää! Ajattelin alkaa niiden kaveriksi. Mitenköhän ne saisi "kesytettyä" luokseni, että voisin silittää niitä? Syökö hevoset oikeasti porkkanoita? Mitä muuta? Nyt kaikki hevosihmiset, vinkkejä! Itse olen koiraihmisiä. Joskus kutsun kummipoikiakin (vahingossa) samoilla menetelmillä kuin koiraani... Hahaha, no mutta 1 ja 2 vee, eiks ne oo vähän ku pieniä vallattomia koiria?

Nyt soitan Charlottelle. Hän on tänään aikuinen nainen. Hauskaa perjantaita!

PS. Äidiltä tuli tänään vain kirjoitusvirheellinen viesti, ei siis mitään puhelua. Lomaputki jatkuu.