failure-to-launch.jpgSain tässä yksi päivä käsiini Muuttohaluton poikamies-leffan ja siellähän on meidän tuttumme (kuvassa vasemmalla, jos joku ei tajunnut, hahahaha). Oli muuten yllättävän viihdyttävä loppu. Sieltä löytyi myös Hangoverista tuttu Justin Bartha lutuisena nörttinä(?). Naissivuosassa oli Zooey Deschanel, joka on ollut kolmessakin tämän vuoden aikana näkemässäni leffassa. Jokaisessa niissä vähän hörhö, mutta hörhöthän ovat hauskoja (note: 500 days of Summerista en pitänyt kauheasti).

Joskus harmittaa, että en käy leffassa. Sex and the City 2 tulee kohta teattereihin ja ikuisuuden päästä vuokraamoihin tai kauppoihin. Yhyy. Haluan nähdä, että onko se Smith oikeasti siellä vai ei (ON, ON, ON, ON, JOOKO, ON, ON, ON <3). Odotus palkitaan, sanoo itsepäinen Birdie.

Onko kellään ikinä sellaista oloa, että kuuntelee omaa musiikkia (siis sellaista josta pitää) ja yhtäkkiä iskee kauhea kyllästyminen? Sitten sitä alkaa etsimään soittolistalle uutta musiikkia, mutta eihän siellä ole kuin niitä SINUN suosikkejasi. Onneksi on Nokia Musiikkikauppa. Kuuntelin tänään aamulla Abbaa ja päivällä Amy MacDonaldia.

MacDonaldin No roots-kappale on muuten ihana. Vapaasti käännettynähän siinä lauletaan:
Monet ihmiset tulevat ja menevät
monet kasvot kauan kadoksissa, sinä tiedät
monet riidat, monia meikkejä
monia suudelmia, liian monia riitoja
Minulla ei ole juuria juurtuneena maahan
Minulla ei ole paikkaa jota kutsua kodiksi
Olen vain pieni yksinäinen sielu

Nyt hej på dig, menen ampumaan tuon auringon alas.

 

EDIT//PS. Keksin juuri mahtavan kalenteri-idean!! Se alka huomenna, joten olkaa valmiusasemissa....