Toivon, että kukaan ei ole välttynyt Millenium-trilogialta. Siis "Miehet jotka vihaavat naisia", "Tyttö joka leikki tulella" sekä "Pilvilinna joka romahti". Sekä kirjat että leffat. MAHTAVIA. Kirjat tietysti enemmän, mutta leffoissa sympatiani miespääosaa, eli Mikael Blomqvistia kohtaan heräsi vieläkin enemmän. "Valitettavasti" näyttelijä Michael Nyqvist (arvatkaa menenkö nimissä sekaisin?! Mikael Blomqvist on Michael Nyqvist = Michael Nyqvist on Mikael Blomqvist :D) ei ole mies minun makuuni ja sitä voivottelinkin ensimmäistä kirjaa lukiessani. Elokuvajulisteista bongatut hahmot hyppäsivät mieleeni ja tätä myöten kirjaan. Kuitenkin nähtyäni ensimmäisen elokuvan oivalsin Mikaelin sympaattisuudesta (kirjanhahmon). Michael (näyttelijä) tuo sen hienosti esiin. Joko se on näyttelijän taitoja tai karismaa.

487a3f83d8754a26d473657d1083ff61_750.jpg

Näin muistikuvien perusteella Mikael (kirjanhahmo) ei käytä väkivaltaa kuin kerran kunnolla. Korjatkoon ken tietää tai muistaa paremmin. Lisbeth hoitaa enenmmän nämä fyysiset puolet. Mutta Mikaelin kyky neuvotella! SE on mahtava! Joskus luon huvikseni dream teameja erilaisiin tilanteisiin. Esimerkiksi johonkin tappeluun tai Ocean's-tyyliseen kasinoryöstöön. Ja dream teamit muodostuu nimenomaan näistä mielikuvitushahmoista. Mikael pääsee ehdottomasti mukaan neuvottelemaan jotain rauhaa tai jotain. Sen hän osaa! Minulla on erikseen joukkue fyysisiin tappeluihin (ryhmän yhden jäsenen näette huomenna...).

Minulla on ikävä Mikaelia. Pitää varmaan kesällä ostaa Millenium-trilogia itselle ja kaivautua salmiakkipussin kanssa sohvalle. Anteeksi siis vaan kaikki, mutta tilaisin kohtuullisen paljon sadepäiviä. Lämmin saa olla, mutta auringon ei tarvitsisi paistaa 24/7.