Menin ja lisäsin juuri uusimman novellini tuonne yhteen sivuun (<--- linkki!). Kirjotin sen yhdeltä istumalta (aika normi) ja en ole oikolukenut sitä terveenä tai pirteänä (todella normi). Tapanani on kirjoittaa ja antaa sitten olla. Minulla on kyllä yksi supernovelli, jonka kirjotin viime kesänä. Siitä viilaan pilkkua edelleen ja viimeksi maanantaina huomasin poistavani ja lisääväni sinne repliikkejä. Tuolla on kuitenkin ensimmäinen oikolukematon novelli, silvuplee. Jännä, että teitä kiinnostaa... : > Olkaa kilttejä, jos kommentoitte jotain!!

Huomenna onkin jännää. Tänne tulee kauheasti porukkaa ja minä tarjoilen banaanikakkua. En tiedä vielä, että syönkö itse sitä, mutta muut saavat syödä! Teen myös sämpylöitä ja niiden tekemisessähän olen luonnollisesti mestari. Taikinaterapiaa... Ommmmm..

Olen päättänyt, että pitää varmaan lanseerata se SuperBirdie pelastamaan tämä maailma! Nyt kun on tämä tuskakin maailman ihmisten puolesta päällä.. Just give me a call ja Birdie lentää tai junailee pelastamaan! Lisää infoa tulossa, haha.

Tässä kotona ollessa ei paljoa ole meikkailtu. Kevään kunniaksi iho on kuivunut ja näyttää ikävältä. Niinpä keksin toissapäivänä mahtavan kosteutuskeinon! Omistan Garnierin kasvovoiteen ja Bebathenia. Sekoitan niitä keskenään ja tulee ihan täydellinen kasvorasva!

Ei kyllä nyt muuta. Katsotaan kirjoitanko myöhemmin vielä vai alanko panikoida huomista. Hyvää perjantaita rakkaat!

PS. Se kirjoitus siitä edellisessä PS-merkinnässä mainitusta tuleee! Sunnuntaina!