Jos joku ei siis muista, niin Petteri on puhelimeni (se homoseksuaali). Pakkasin jo koneen, mutta halusin lisätä pikaiset terveiset.. Toivottavasti teksti ei vammaa kännykällä kirjottaessa. Tarkistin tänään, että puhelimessani on vielä kuukauden ajan ilmainen netti ja saan siis surffata niin paljon kuin haluan ja siis tällä Petterillä!

Aloin kirjoittamaan teille jotain, mutta siitä ei tullut valmista. Päätin kuitenkin tänään kaikest huolimatta, että toukokuusta tulee hyvä kuukausi. Minulla ei ole tyhmiä miehiä, ei hankalia ystäviä.. Saan tällä viikolla ISON ja KAUNIIN kodin. Aion viettää hauskan vapun Marimekon kanssa. Minulla on intoa lukea, kirjoittaa ja kuunnella musiikkia. Ok, välillä masentaa pahasti ja väsyttää (lääkkeet on loppu ja nukahduslääke ei enää tepsi), mutta so what! Loppujen lopuksi ei EPYn menetys satu (evil, evil, evil), vaan ne hänen sanansa ja syytöksensä. Poistan kuitenkin tänään ne megaviestit ja en siis lue niitä enää koskaan.

Kiitos Arinalle taas kommenteista. Sai hymyn huulille tämän kaaoksen keskellä. :) Kiitos myös edelleen niistä aikaisemmista kommenteista. Omena ja Arina sanoivat, että olen hauska ja prinsessa-ainesta! Osuivat mokomat arkoihin paikkoihin... ;)

Toisaalta on harmi, että pidän blogini salassa. Siten EPY ei tullut koskaan olemaan mustasukkainen teistä ihanista! Siihen olisi kyllä aihetta! Ihan totta. Kiitos. Teihin voi luottaa. Te osaatte olla hiljaa, jos ei ole sanottavaa. Te ette käske piristymään harmaina päivinä. Te tykkäätte minusta tämmöisenä kun olen!

Palaan asiaan huomenna UUDESTA KODISTA! Toivottakaa onnea, että en telo itseäni sitä ennen täällä... Kuuntelen tässä samalla XT3:miä ja naureskelen heidän jutulleen. Okei, 33% jutuista menee ohi, mutta ne puhuu niin hauskasti. JA tajusin äsken, että jos oikein oikein vääntää ja kääntää, niin voin kutsua uutta asuinpaikkaani nimellä Gamla stan. Ihan ullakkoasunto se ei ole, mutta melkein.

Puss och kram,

Teidän Birdie