Ai mitä? Oliks täältä joku muuttamassa? Ai ennen vappua? Ihanko tosi! Ei näytä siltä! Näyttää vähän siltä, että täällä olis siivottu viimeks (viime) vappuna! Aijaa.. No oho.

Ja ai mitä? Pitääks sitä nukkuakin vai? Miks vai sillee ne tekee? Eiks olis paljon kivempi kävellä sunnuntai-iltaisin ympäri kaupunkia ja maanantaisin kattoo TELEVISIOTA (en omista moista, siksi hehkutus) kivan kaverin kanssa?

Vietin siis tänään extempore tyttöjen illan tuolla Villissä Lännessä. Palasin kotiin syömään perunan ja valkosipulidippiä. Ihan totta! Keitin perunan ja tein valkosipulidippiä, koska himoitsin niitä. Nyt kyllä... Huh huh.

Olin eilen illalla kolme tuntia kävelemässä ja otin sellaiset 200 kuvaa... Kyllä, Birde <3 Helsinki-sarja jatkuu! Jahka saan siirrettyä kaikki kuvat koneelle ja ne sieltä Picasaan ja Picasasta tänne ja... Niin. Pitäisi tässä yksi muuttokin siinä ohella, heh heh. Niin ja vastata kommentteihin! Anteeksi Arina ja Omena!! Vastaan teille huomenna (koska mielestäni kommentteihin tulee vastata! Varsinkin jos niihin on kirjoittanut tosi paljon :) Olen niin varma, että muuttopäivänä äiti astelee sisään ja näkee minut tukka pystyssä ja yökkäripaita päällä keittiönpöydän ääressä datailemassa. "BIRDIE! Sun muuttos on nyt!" Minä pysäytän kirjoittamisen ja katson silmät ympyröinä: "Ai nyt vai? Ohhoh." Noh, vanha kansa (tai joku muu) sanoo, että parhaat juhlat syntyvät extempore, joten miten olisi extempore-muutto? Ehkä en osaa stressata kauheasti tuosta muutosta... On sitä ennenkin pakattu tavarat yhdessä päivässä. Silloinkin tavarat haettiin seuraavana päivänä kello kaksitoista, mutta silloin en tiennyt yhtään mihin ne vietäisiin ja kuinka pitkäksi aikaa.

Nyt on tilanne eri. Nyt muutan KOTIIN ja saan kaikki tavarani + kaksi vuotta sitten jätesäkkeihin ahdetut pehmolelut, lautapelit ynnä muut sinne heti eikä ensi viikolla.

Nyt aion juoda kamomillateen (rauhoittaa, kuulemma) ja katsoa, että mitä minulla on huomenna koulussa. Sitten käynkin kauneusunille näkemää prinsseistä unia. Lopuksi vielä kuva minun prinssistä, joka harrastaa (valitettavasti) ralliautoilua. Hyvin håt.

ste_prins-Carl-Philip.jpg

Kuva on täältä. Kyllä, luen nykyisin Svensk Damtidningiä.

PS. Nyt kun se Madeleine suree sitä Juuuuunasta, niin eikös hänet voisi kutsua Miehet ovat perseestä-tukitaloon? Siinä samalla pääsisin piireihin ja yhtäkkiä näkisittekin kuninkaaliset häät televisiosta (minun ja Carl Philipin, luonnollisesti)!!