Kiitos Arina, Anonyymi ja Sancia piletoivotuksista. Oli kyllä hauskaa ja nyt on taas voimia palata maan pinnalle. Olo on todella fresh!

Minusta alkaa tuntua, että olen yhä enemmän ja enemmän mummoutumassa. Tänään suren prinsessa Madeleinen eroa! Hyvä että Madde pääsi eroon pettäjämiehestä (jos Jonas oli oikeasti pettänyt)., mutta totta kai erot ovat surullisia asioita. Melkein tasan vuosi sitten Carl Philip erosi siitä Emmasta, mutta sitä en jostain kumman syystä kauheasti surrut.... Olen kuitenkin laittanut merkille, että tiedän Euroopan kuninkaalisista kohtuullisen paljon. Mutta milloin tätä voi kutsua harrastukseksi?

Äiti onnistui latistamaan tunnelmaa illalla siirtelemällä jälleen sovittuja näkemisiä. Tällä kertaa kyse on myös siitä, että haluaisin laittaa kodin vapuksi kuntoon. Vituttaa, mutta suostun puhumaan äidille.

Nyt isomman kodin myötä voin kehittää eteenpäin näitä hienoja ideoitani. Luostari ja sitten se yksi idea. Pahoittelen kovasti, että en muista MILLOIN ja MITEN sen keksin, mutta... Perusidea oli se, että jos miehet on tyhmiä, niin saa tulla minun luokseni vähän aikaan syömään sämpylöitä ja katsomaan Brändeliini-leffoja.

Tiedän heti kaksikin ihmistä, jotka voisin kaapata kaappiini lepäämään. Mietin juuri tuossa, että prinsessa Madeleine on onnekas, koska hän pääsi New Yorkiin pakoon erouutista ja koko tilannetta. Tuo kaappaaminen kuuluu taas siihen kategoriaan, että yritän tehdä muille kuten haluaisin itselleni tehtävän (joskus).

Tahdon sitruunapastaa, NYT! Sen jälkeen luvassa kahvia (hyi Birdie, taas) ja uusi lehti (hyi Birdie). Well, tänään leikin prinsessaa ja maailmanvalloittajaa. Ja nehän saavat tehdä kuten haluavat!