Viikko sitten sunnuntaina istuin koko päivä koneella - se ei ole yllätys - selailemassa Ikean sivuja. Olin kuumeessa. Minulla oli sisustuskuume! En ollut edes nähnyt uutta kotiani, mutta olin jo rakastunut siihen. Tätinainen sanoi, että se johtuu keväästä. Ei kevät ole ikinä vaikuttanut minuun mitenkään! ... Paitsi ne allergiat. Kuitenkin. Nyt kun saan oikeasti KODIN (tämä on vain kämppä), niin haluan tehdä siitä myös KODIN! Eksyin perjantaina Marimekolle ja näin maailman kauneimpia astioita. Saatoin ottaa pari kappaletta Marimekko-mainoslehtiä leikeltäväksi. Olen kehitellyt idean, että kehystän nättejä kuvia seinälle KODISSA. Saatoin myös hipelöidä samoja astioita Stockalla... Mitään en tunnusta! Varsinkaan, että olisin kiljahdellut yhdeltä pe-la-yönä Marimekon nettisivuja katsellessa... En toki. Ei ei.

Seuraavaksi kuvakaappauksia Marimekon sivuilta. Jos sinun tekee mieli oksentaa/inhoat sisustamista/et kestä hehkutusta, älä lue eteenpäin. En tule naljasemaan mitään hauskaa enää. Loput on Marimekkoa ja huokailua. Paljon huokailua.

 

intro_makuuhuone.jpg

Tässä kuvassa on ihana fiilis. Näettekö nuo mustavalkoiset pallolakanat? Minulla on sellaiset oranssipunaisena.

intro_tyynyt.jpg

Nuo tyynyt tuossa, kirjapino, tiiliseinä! Ah!

Nämä tunnelmakuvat olivat nyt tässä. Seuraavaksi keskitymme.... Astioihin.

matala_teekuppi_big.jpg

Tuo on teekuppi ja minä tykkään. Tuo muoto... Se on niin matala ja leveä. Tuo väriläiskä on aivan ihana! Päätin juuri, että alan keräämään pelkästään mustavalkoisia ruokailuvälineitä (astiat, aterimet) ja tuo muki kyllä kelpaisi hyvin, vaikka siinä onkin tuo väriläiskä. Tiedän ainakin yhden, joka suostuisi juomaan pinkkiläiskäisestä mukista......

063437_big.jpg

Lattemuki, kai. Siinä ei ole korvaa. Se tekee siitä erikoisen. Tykkään Marimekosta, koska siinä on nuo selkeät, mutta silti aika erikoiset kuvioinnit. Koitan välttää sanaa "retro", koska se on niin... klisee.

serpentine_plywood_tray_big.jpg

Serpentine-kuosinen tarjotin. Näen itseni parvekkeella kahvi...lattemukin kanssa ja tuolla tarjottimella on öö caesarsalaattilautanen!

063303_big.jpg

Siirtolapuutarha-kuosin lautanen. Tykkään kauheasti, vaikka liika katsominen tietystä suunnasta aiheuttaakin migreeniä, hah. Pitäisi mättää aina lautanen täyteen ruokaa!

062997_big.jpg

Toiseksi viimeistä viedään. Tämän nimi oli jotenkin Kalevalaan liittyvä. Kantele ja kalevalalainen tai joku tuollainen. En muista. Rakastan jotenkin kulhoja. Voisin syödä kaikki ruokani kulhoista.

korvatonkuppi_big.jpg

Tässä teille kuosi, jota rakastan enemmän kuin isoäitiäni!! Tämä oli ensirakkauteni siellä liikkeessä! Jälleen korvaton muki, kuosi on Räsymatto ja ah ja voih ja... Tämä on vain rakkaus!! Näitä oli kulhojakin - kahta eri kokoa vielä! Näitä minä haluan! Edes yhden mukin (olisiko hinta ollut... 12,50 Stockalla)! RAKASTAN! En osaa kuvailla tätä tunnetta enempää. Tuo on minun mukini!

Minulta kysyttiin viikko sitten, että mitä haluan tuparilahjaksi? Mitä, saako sellaisiakin OIKEASTI pyytää? Minä sanoin, että tahdon vohveliraudan! :D "No sä saat vohveliraudan! Tarttetko jotain muuta", tuli vastaus. Vastasin, että en tiedä. NO NYT TIEDÄN MITÄ TARVITSEN! Tai no, en tarvitse.. Haluan myös Räsymatto-mukin tai kulhon! Miksi oi miksi minulla ei voi olla rahaa? Ja miksi oi miksi ihmiset(perhe) ostaa minulle synttäri/tuparilahjaksi television, niin ei voi pyytää Räsymattoa tai muuta Marimekkoa? *syvääkin syvempi huokaus*