Puhuin tunti sitten Tädin kanssa. Yli puolet ajasta käytimme keskustellaksemme kevätmuodista ja vaatekauppojen valikoimasta. Sellaisia me olemme - näköjään.

Tajusin jokin aika sitten, että hei olenkin kiinnostunut vaatteista, meikeistä ja hiuksista aika paljon. Metrossa tykkään suunnitella vieressä istuvalle perheenäidille makeoverin ja totean aina, että kaikki näyttävät laitettuina kauniilta. En tiedä sitten, että haluaisinko tehdä tätä työkseni. Aika näyttää...

Minusta on hauskaa mennä Tädille ja sitten istumme juomaan teetä sohvalla, pojat nukkuu ja kohta täti tuokin näytille viimeisimmät ostoksensa. Alennusmyynneistä ne on, mutta mitä väliä. Äitini on muuttunut tuulipukuihmiseksi, joten Tädin kanssa jaamme nämä "pinnalliset" ihastuksemme. Huulipunat, mekot, tunikat, kengät ja paidat. Se on meidän juttumme.

Olen edelleen sekaisin, että mitä sitä laittaa illalla päälle! Nyt istun kauniit sukkahousut jalassa, minihame päällä ja se lepakkopaita (mustavalkoinen). Sängyllä odottaa ryppytrikoo ja nyt vain mietin... Hmm. Taidan kallistua tähän lepakkopaitaan.

DSCN0916.JPG
Tässä on ne maailman toiseksi kauneimmat sukkahousut (älkää sanoko mitään, mutta ehdin hajottaa jo nekin... Onneksi rikkinäistä kohtaa ei näe)

Hyvää perjantaita!! Toivottavakaa maksalleni onnea, tänään ei mennäkään pelkällä lonkerolla.