Viime yönä näin unta, että yksi lempikirjailijoistani (mies) esiintyi elokuvassa - alasti. Tosin minä käänsin katseeni pois, koska ajattelin etten halua nähdä lempikirjailijaani alastomana. Asenteeni on siis kohdillaan myös unissa.
Tiedättehän, että jos tykkää jostain kirjailijasta ja hänen teksteistään, niin sitä on vähän varovainen. Sitä jännittää aina, että onko uusi kirja hyvä, mitä jos kirjailija onkin kirjoittanut surkean kirjan. Itse pidän myös jonkinlaista etäisyyttä lemppareihini, en siis kahmi kaikkea mahdollista tietoa heistä. Olen itse asiassa nähnyt kirjailijaidoleistani 3/4, mutta yksi niistä oli kauan ennen kuin hänestä tuli kirjailijaidolini.

Kuten edellisessä merkinnässä tunnustin, niin kaipaan välillä (miespoika)seuraa. Tiedän minä siihen syynkin. Olisi ihanaa, että olisi joku joka olisi aina puolellani. Jonkun kainaloon pääsisi turvaan, vaikka kaikki maailmassa kaatuisi niskaan.
Tiedän kuitenkin, että se ei ole mahdollista juuri nyt. En luota ihmisiin tarpeeksi. Jos en voi näyttää oikeaa minääni, sisäistä minääni, täysin haavoittunutta minääni edes lähimmille ystävilleni tai omaisilleni, niin miten voisin yhtäkkiä näyttää sen jollekin uudelle tuttavuudelle. Lisäksi minullahan on tämä Blondista asti rakentunut ajatuskartta: Jossain vaiheessa sattuu ja kovaa. Siksihän minusta tuli ZEN. Parempi satuttaa itse itseään kuin antaa muiden satuttaa sinua.


Katsoin Greyn anatomiaa yksi päivä kahdeksan jaksoa putkeen. Kuka on lempihahmoni, McDreamyn ohella? Voi voi, niitä on monia. Itse asiassa kyseinen sarja on yksi niistä harvoista, josta en inhoa ketään. Silti suosikkihahmoni on Cristina. Cristinan itkutaidot ovat lähellä omiani ja katsoessani televisiosta jonkun uuden jakson (hyihyi ja oikeasti olen nähnyt vain neljänteen kauteen asti), niin Cristina selitti suhdettaan Burkeen. Että hän muuttui sellaiseksi kuin Burke olisi halunnut. Voi, katsokaa sitä sarjaa! Se on niin ihana! Hauska ja surullinen yhtä aikaa!

Cristinan Meredithin ystävyys toi mieleeni erään oman ystävyyteni. "I'm your person", Meredith sanoi Cristinalle juuri. Viittaus erääseen kakkoskauden tapahtumaan, jossa Cristina merkkasi Meredithin lähiomaisekseen.

En ole kohta kolmeen kuukauteen nähnyt Bestistä. Se on puolet puolesta vuodesta, 1/4 osa vuodesta. Miltä tuntuu? En tiedä. Olen vihainen, joten ihan sama tällä hetkellä.

Pitkästä aikaa todella levoton olo... Ei pysty keskittymään ja teen samalla sata asiaa, vaikka pitäisi vain yhteen keskittyä ja ÄÄÄÄÄ. En malttaisi mennä nukkumaan, koska haluan mennä jo kouluun uuden projektini vuoksi ja koska tajusin torstaina kuinka kivassa koulussa olen ja kuinka ihania ihmisiä siellä on. Päähän koskee ja en ole syönyt tänään mitään kello kahden jälkeen. Keitin jossain vaiheessa teetä, mutta unohdin sen jonnekin. Lattialla on yhä toissa keskiviikon popcorneja, anteeksi vain, olen imuroinut ne jo kerran pois.

Mutta se kaikki johtuikin siitä kahvista.