Hei jälleen. Johan on kuusi tuntia edellisestä merkinnästä, niin on aika taas päivittää. Tämä kuuluu kyllä iltarutiineihin, että istun koneella ja päivitän blogia. Siksi ei saisi päivittää aamupäivällä tai päivällä.

Menin kirjoittamisen jälkeen nukkumaan ja nukuinkin 3 tuntia... Herättyäni oli positiivisempi olo (lue: kieltäydyn ajattelemasta koko juttua ja seuraavaksi kerron teille vaateostoksistani).

Olin lähdössä lukupiirin esittelemään Jouni Hynystä ja Nikki Sixxiä (kapinaa). Menin kauppakeskukseen, koska ajattelin mennä ihailemaan vähän vaatteita. ENAIOOSTAAMITÄÄN.

Lempivaatekauppani oli täynnä marjapuuroa, jäätelöä ja  sorbetteja. Väreinä, siis. Yksi valkoinen t-paita pääsi sovituskoppiin, mutta argh, siitä näkyi liikaa läpi. Mielestäni on tyhmää, että joutuu laittamaan vielä topinkin t-paidan alle. Se jäi sinne, hintaa olisi ollut 9,90.

Minulla ja tädilläni on sama kengännumero. Se on loistavaa, koska täti omistaa maailman kauneimpia kenkiä. Eilen hän esitteli turkoosinvihreitä korkokenkiään, jotka oli ostanut Dinskosta. Niinpä suuntasin Dinskoon. Löysin jotain ihanaa... Jotain PAKKOSAADA. Kuvittelin itseni kulkemassa kyseisillä kengillä pitkin kesäistä Helsinkiä, kenties Green Dayn keikalla tai jotain. Hintaa 34,95. Seuraavasta opintotuesta, kyllä!

DSCN0909.JPG

Tämän jälkeen lähdin toiseen kauppaan. Aluksi kiertelin kemppariosastolla ja sitten bongasin ihanat paidat. Eräällä kaverilla oli ihanan oranssinpunainen trikoopaita tuossa pari viikkoa sitten, sellainen kasarivibainen. Se on muuten ihan perus, mutta olkapäissä on sellaiset rypytykset. No, nyt niistä oli lyhennetty hiat ja hintaa oli 7,95! Mahtavaa! Ensin piti miettiä väri. Sovitukseen lähti punavalkoinen ja harmaa.

DSCN0914.JPG

Matkalla sovitukseen nappasin pallotunikan (väri oikeasti tummansininen) mukaan, mutta se ei vaan... Ei ollut minun juttuni. Mukaan lähti punavalkoinen ryppytrikoo ja maailman toisiksi hienoimmat sukkahousut. Nyt näyttää kuin minulla olisi tatuoinnit jaloissa, hah hah.

DSCN0910.JPG

Olin jo menossa kassalle ja sitten se iski! Mustavalkoinen lepakkopaita! MUST HAVE! Laskin päässäni, että on vielä 1,5 viikkoa ennen seuraavaa rahapäivää, pärjäänkö siihen asti. Päätin pärjätä ja ostokset teki 35 euroa. (Sillä rahalla olisi saanut ne kengät...) Sovituskopissa olin huomannut, että kello on jo lukupiiri, eli taisin jättää sen väliin. Heh heh.

Huomenna on siis party party, eli tarvitsin totta kai vaatteet sinne! Päätin kyllä viime viikolla, että laitan paljettimekon ja piste, mutta nyt en tiedä. Lepakkopaita ja legginsit? Kauniit sukkahousut, minihame ja ryppytrikoo? Kauniit sukkahousut, maailman kaunein hame ja ryppytrikoo? Party partyt ovat siitäkin kivoja, että silloin saa laittaa itsensä tosi nätiksi. Silmät meikata tummaksi ja hiukset pystyyn. Meitä on kyllä vain Ellu ja minä, mutta so what?! Fiilis on tärkein!

Nyt aion mennä suihkuun. Luvassa pian luultavasti puhelu äidin kanssa ja myöhemmin vielä Charlotten, jei.