.. lonkero. Aukaisin karpalon joka odotti jääkaapissa. Ajattelin kokeilla, että miltäs alkomaholi maistuu tässä siivouksen ohella. Leikin aikuista, joka ottaa vain yhden, hahhahhaa. En todellakaan pysty juomaan yhtä enempää! Olen ehkä edelleen kammossa viikon takaisten partyjen vuoksi tai sitten karpalon kanssa on mittari tullut täyteen. Siideriä? Greippiä? Hmm..

Täti on perheineen lähdössä pääsiäiseksi jonnekin mökkipaikkaan ja heillä on iso talo tyhjänä. Keksin jo pari viikkoa sitten, että olisi ihanaa hengailla siellä ihan yksikseen. Saunoa monta tuntia, katsoa TELEVISIOTA, kuunnella radioa... Niinpä rohkaisin mieleni ja kysyin, että jos voisin lainata heidän taloaan pääsiäisenä, kenties la-su. Se kävi! Hyvä tekosyy on myös se, että on jees jos joku vahtii taloa. Viimeksi siellä ollessani nautin oikeasti maisemasta ikkunassa. Kaikkea osaa arvostaa, jos saa vähän etäisyyttä. Asuin ko. talossa melkein vuoden ja nyt mietin että kuinka olen selvinnyt arjesta siellä.

"Panimomestari William Gideon Åberg ja rouvansa Onni perustivat panimon Iisalmeen vuonna 1878"Olen aina nauranut tuolle "rouvansa Onni"-kohdalle. ROUVA ONNI?! Wattaa fak?

Ajattelin tänään taan suomalaista lempimiestäni, eli Ville Valoa. Kuuntelenkin HIMiä juuri nyt ja totean jälleen Villen olevan maailman paras. Pidän kohtuulisen pientä profiilia Villen ja HIMin kanssa, koska en halua leimautua sellaiseksi HIM-hulluksi. Tiedättehän ne tytöt.. Kajaalit pitkin naamaa, laukuissa heartagrammit ja niin edelleen. Minä olen sivistyneempi (ha haa). Kuten sanoin 6.12.2009: "Olen verrannut avioliittoa ja suhdetta lempibändiin. Ensin ollaan ihan IIIK, IIIK ja meinataan kuolla, mutta jossain vaiheessa on rauhotuttu ja tajuttu että siinä toisessa on vikojakin. Silti ei siitä luovuta millään, vaikka se toinen ärsyttäisikin ihan tajuttomasti. Koska se toinen saa sinut nauramaan ja hymyilemään pimeinä iltoina. Se toinen tuo Valon elämääsi."

Nyt kyllä nousen tästä ja menen pesemään lattiani desinfoivalla saippualla, koska haluan.