DSCN0836.JPGDSCN0835.JPG

Siinäpä teille mahtavasti (köhöhö) onnistuneet kuvat paljettiliivistäni, jonka vuoksi tipuin eräältä kurssilta. Maksoi 6 tai 9 euroa ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Väriltään se on violetinsininen - välillä siis tummansähkönsininen ja välillä violetti. Paljetit on pieniä ja ommeltu/liimattu kunnolla kiinni. Voi kun joskus jaksaisi/uskaltaisi ottaa kunnon kuvat näistä. HAH, tuossa toisessa näkyy muuten jalkani...

Sitten muihin asioihin. Kirjottelin koko iltapäivän ylös juttuja, mistä täytyy teille kirjoittaa. Mietinkin, että joskus voisi olla nastaa pitää koko päivän blogia. Siis sillä tavalla, että illalla postaisin kaikki tänne, mutta kirjottelisin esim. vihkoon niitä. "klo 10.10: Opettaja sanoo, että ...." Ymmärrätte ehkä?

Pesin pyykiä hurjasti, siivosin keittiön, imuroin, värjäsin hiukset, puhuin puhelimessa, olin koulussa, kävin shoppailemassa ja erikseen ruokakaupassa. Tapahtumarikas päivä, kyllä! Odottelen kyllä, että saisin sellaisen kirjeen tässä pian......

Pohdin Leijonat-joukkuetta. Olen sitä mieltä, että Tuomo Ruutu on parhaimman näkönen. Kirjoittelin itselleni ylös seuraavaa klo 15:48: Miksei Jarkko ja Tuomo Ruutu näytä yhtään samoilta? Pitää tsekata Wikipediasta, että ne oikeasti ON veljeksiä. On ne. Ja tsekatkaas tämä: "Tuomo on Ruutujen veljeksistä nuorin. Veljeskatraan vanhin, Jarkko Ruutu, on fyysisestä pelityylistään tunnettu NHL-pelaaja. Jarkon pikkuveli ja Tuomon isoveli Mikko Ruutu pelasi hänkin jääkiekkoa, kunnes joutui lopettamaan runsaiden loukkaantumisten vuoksi. Veljesten pikkuserkku Hanno Möttölä on tunnettu koripalloilija. Heidän serkkunsa Raul Ruutu soittaa bassoa Sunrise Avenue -yhtyeessä" MELKEIN sukua julkkikslle.. 

Ja jatkuu klo 15:54 Vuodesta 2008 olen lipputtanut Tuomo Ruudun puolesta, koska ne muut Leijonat ei ole kovin kuumia. Juu ja kyllä, käytin juuri kuusi minuuttia tehokasta siivousaikaa Tuomo Ruudun googlaamiseen ja en edes seuraa lätkää. Taidan viedä osan tiskeistä kylppäriin ja tiskata ne suihkun avulla....

Että näin täällä, mites siellä? Käytin myös puolet päivästä miettien aina ohimennen, että mikäs sen Pekka-nimisen pikaluistelijan sukunimi olikaan. Keksin kotona ollessani jo hyvissä googlailuissa, että Koskelahan se oli. No, ei sekään vielä mitään! Menen viettämään hulvatonta perjantaita tätini ja äitini kanssa (olen ihan oikeasti salaa innoissani) äidille. Joudun lähtemään viimeiseltä tunnilta "hammaslääkäriin", koska äiti haluaa nähdä hiihdot, jotka alkaa samaan aikaan kuin minulta loppuu koulu.

18:50 Keittiönlattialta löytyi kaapista pudonnut Salmaripullo ja eteisessä majailee pari tyhjää Breezeriä. Vein tänään limupulloja ja lonkerotölkkejä kauppaan, sain 4,35. JUOP-POOOO.

Kävin tänään siis ostoksilla. Kiertelin aika monet kaupat ihan omaksi ilokseni. Liikenteessä oli silloin vain ja ainoastaan mummoja sekä vaareja. Kuljin erään vaariporukan (3kpl) tovin ja yksi kääntyi katsomaan taakse, sanoi sitten muille: "Hei pojat, väistäkääs nyt vähän!" Niin minä pääsin kiitämään Lindexiin.... vain todetakseni, että ilmeisesti kevätsesongin vaatteet eivät ole tehtyjä minulle. Värit kiljuvat jäätelöiden nimiä! "Vadelmasorbetti!" "Persikkaunelma!" Eijeijeijei... Mintunvihreään vedän rajani ja siellä se pysyy. Jos kauppoihin ei kohta ilmaannu jotain minullekin sopivia vaatteita (sopivalla en nyt tarkoita kokoja, heh, vaan niitä värejä sekä malleja), niin pukeudun koko kevään PALJETTEIHIN! Näinkin tänään H&M:ssä sellaisen kultaisen takin..... (AUTTAKAA, koko vaatekaappi on kohta pelkkiä paljetteja!)

Perheestä sen verran vielä, että täti, äiti ja minä olemme olleet yhdessä kolmestaan (ilman mitään vauvoja vatsassa tms.) v. 1997 tai -96, miten se täti nyt olikaan Suomessa käymässä silloin.. Meidän iät on 44-33-17+++ (kyllä, ne plussat on tarkoituksella, koska tässä on enää 3 kk!!!) Äiti ja täti heittää tosi huonoa läppää ja minä tulen istumaan äidin sohvalla korvat punaisina. Mutta eeei, todella hauskaa siitä varmasti tulee! Niin ja puhuinpas tänään isoäitini kanssa viisi minuuttia puhelimessa, omasta tahdostani! Muistin myös, että käytän pyykkikassinani edesmenneen enoni Lacoste-kassia. Todellista vintagea, people! Varmaan maailman ensimmäinen Lacosten tuote, hehee.

Huh, nyt kuittaan ja kiitän. Tänään oli mukava kirjoittaa!