Heipä hei jälleen.

OmistanElaman.com ja tein illalla nyt viimein selityksiä ja esittelyjä tähän blogiin liittyen. Kirjottelin myös angstisen tekstin ihmisistä ja poistan sen varmaan jossain vaiheessa, koska angstius nolottaa. Ensiksi angstiteksti, sitten linkit uusiin juttuihin. Sieltä löytyy selitykset ZENiydelle ynnä muulle! Jos jotain puuttuu, niin ilmoittakaa!

NIIN JA HUOMIO! Viimeksi halusin tietää, että kuka oli kävijä nro 6666 (se oli Bella) ja nyt haetaan kävijää numero 7500! Se joka on kävijä numero 7500 saa minulta hänelle omistetun kirjoituspätkän. Runo tai joku hieno. Jos se kävijä on ennestään tuttu, niin voin julistaa hänelle ikuista rakkautta tms., hah hah hah. Ei tiedä vielä, että mitä hienoa sitä keksiikään.. ELI TARKKAILKAA LASKURIA!!

Angstia... Tai itse asiassa vitutusta:

Viimeksi sanoin, että haluan erakoitua. No, se pitää edelleen paikkaansa. Ihmiset ovat vain niin vaikeita! Olemme erään kanssa keksineet ratkaisun kaikkiin ongelmiin tai itse asiassa olemme keksineet syyt siihen. Kaikki on meidän syytä!! Puhuimme kerran porukan sisäisitä ongelmista ja yritin sisäistää sitä, että miksi ihmiset sanovat näin, syyttävät muita ja tekevät niin.. Sitten keksin! Sehän ON meidän syytä! Kaikki on minun syytäni! Elämä on paljon helpompaa nyt. NOT.

Olen muuttunut kauheaksi bitchiksi ja harrastan piilovittuilua. En käytä hymiöitä. En avaudu ihmisille ja avaudun liikaa. Minua vituttaa ihmisten käytös. Ensin ollaan ihan, että hahahahahaa ei miehet muuta mitään ja sitten ne muuttaakin ihan kaiken, mutta ei silti voida elää ilman sitä. Ja sitten on vielä yhdet tapaukset, voi yhden kerran! Jos saisi yhden päivän ajan olla kaikkivaltias ja hoitaa muutamat ihmissuhteet kuntoon... Olenhan minä hyvä aika kertonut olostani, mutta se ignoorattiin täysin! Mitä jumalauta sitä aina pitää angstata ja miksei minun anneta olla rauhassa?! Ookoo, pidän siis suuni supussa. Odottaminen on perseestä ja aina minä saan odottaa. En jaksa nähdä, ei huvita, haistakaa paska.

Esittely on TÄÄLLÄ.
Listat minun jutuista on TÄÄLLÄ.
Sanakirja on TÄÄLLÄ.

Loppuun vielä jaan kanssanne ihanan kuvan jonka löysin. Olen niin varma, että Owen Wilson on uusi bestikseni. Näen itseni tuossa kuvassa hänen kanssaan nauttimassa vapaudesta.. Sitä ennen muutan luolaan pois ihmisten luota.

 

owen-wilson-unplugged-01-af.jpg