Tässä sitä olen maannut lukemassa hömppäblogeja yli tunnin. Hohhooh. Kyseessä on blogi, jonka kohderyhmä ei ole seitsemäntoista ikäiset keskivaikeasti masentuneet ikuisesti naimattomana pysyvät kummitädit. Kyseessä on siis alle kolmekymppisen naisihmisen blogi vaatteista ja perheestä. Luin juuri hänen sekä hänen miehensä tapaamisesta ja voi että... Nainen oli nähnyt miehen (ventovieraan miehen keskellä ulkomailla sijaitsevaa saarta) ja tajunnut, että tuossa on hänen elämänsä mies. Miettikää! Ihan ihmeellistä. Joillekin sitä vain tapahtuu. Omassa elämässä noin ei tule käymään. Se on aika sika hienoa, että kaksi ihmistä ihastuu tismalleen toisiinsa.

Valvoin eilen kohtuullisen myöhään ja katsoin.... hiihtoa. Ei pyhä isä. Istuin lattialla kiroilemassa kun läjä miehiä meni ihan hemmetin kovaa trikoissa.  Hienoa Birdie, hienoa.

Yöllä näin unta Brändeliinistä! Sori vain tämän kuun poikaystävä, eli Tsontsukka. Hahhah, Brändeliini oli pappi(?) ja tuli taloon jonkin ihmeellisen tapahtuman vuoksi. Minä seisoin jossain huoneessa vain hengaamassa ja sitten näin tuon hottis-pappis-Brändeliinin. Hänkin huomasi minut ja kohta sitä sitten jo pussailtiin. Seuraavassa "kohtauksessa" loikoilimme kesäisellä niityllä suunnitellen häitämme... Kyllä, oli mukava herätä tänään aamulla.

Kello on kahdeksan ja minun täytyy tasan kahdentoista tunnin päästä olla koulussa, plaaaaaaaaah. Onneksi enää tämä viikko ja loppuviikko onkin yhtä kavereiden juhlaa. Perjantaina rakas serkkuni tulee yökylään ja sitten alkaa hiihtolomaa! Sen voikin sitten pyhittää katsomalla sitä hiihtoa! Ahhahah, ei kyllä se lumilautailu ja pikaluistelu on meikäläisen heiniä.

Nyt pari tonnikalaleipää nassuun ja kauneusunille. Menen huomenna kampaajalle ja olen ajatellut jotain seuraavanlaista leikattavaksi:

3e592e5eed2243dc0bcf02f84d772328.jpg

Mitä pidätte?

Halit kaikille!
Birdie