Heipä hei kaikki! Onpas ihana olla kaikessa rauhassa kotona tietäen, että kouluun tarvitsee mennä vasta öö yhdeksän päivän päästä ja silloinkin klo 11.40! Ou jee beibi, ou jee!

Kirjoitin teille eilen tekstin, mutta arvatkaa painoinko vahingossa ctrl+x ctrl+c:n sijaan. Että se siitä tekstistä. Aloitin sen hienosti tunnustamalla jotain:

Tunnustus: En ole ollut koulussa sitten maanantain.
Syyt: Tiistaina väsytti, keskiviikkona olin kipeä oikeasti ja torstaina väsytti.
Itsesyyllistys ja häpeä asteikolla 1-10: 11+

Tänään kuitenkin olin koulussa katsomassa wanhoja. Olen menossa itse asiassa katsomaan vielä yhtiä tansseja viiden aikaan. Serkku (se 6v. nuorempi) tulee yökylään. Alan muistuttaa majataloa: Charlotte tule eilen Sieltä Jostain ja söimme pizzaa, katsoimme Olympialaisia ja nauroiumme. Rentouttavaa. Menin nukkumaan puoli kolmen aikaan ja kello soi 7:20.. Heh.

Viideltä heräsin ja vatsaan alkoi koskea ihan tajuttomasti! Se kipu oli jotain ihan ihan uutta.. Se oli alavatsassa ja viilsi... Pisti. Hyi. En saanut kunnolla henkeä ja oksetti. Jos nuo ovat jotain uusia menkkakipuja (koska ne tuntuivat liikkuvan sillä alueella... tai sitten olen saamassa kaikkien aikojen veemäisimmän virtsarin), niin HOOVEE, en ala elämään noiden kanssa! Melkein itkin, koska sattui niin pahasti ja ajattelin vain laskea minuutteja kello seitsemään. Olisin soittanut äidille hätäpuhelun, että tulisi tänne. Onneksi se viilto meni ohi ja nukuin vielä 1,5 tuntia "onnellisena".

Menin kouluun kauhunsekaisin tuntein. Eilen oli siis kulunut tasan vuosi siitä kun heräsin aamulla ja olin nänhyt unta Blondista. Palattuani kouluun (silloin oli loma) aloin naureskella pääni sisällä nähdessäni Blondin ja sitten eräänä päivänä huomasin kiinnittäväni liikaa huomiota tyyppiin ja tässä sitä nyt ollaan! Niin... Koen ongelmalliseksi, jos miespojilla on puvut. Puku tekee miehen, totesimme Ellunkin kanssa. Melkein kaikki miespojat näyttää hyviltä puvut päällä. Eli pelkäsin ZENin murtuvan tai jotain. Yllättäen ensimmäinen miespoika, jonka näin puku päällä koulussa oli Blondi. Se hengaili käytävällä, asetteli ruusuaan tai jotain...

Mutta ihmiset, olen edelleen yhtä ZEN kuin ennenkin. Olé! Se viime viikkoinen tuijotus krt 2 kuitenkin hämää, mutta IHAN SAMA! Nyt alkaa loma!!!!

Kävijälaskuri näyttää kohta kahdeksaaTUHATTA!!! Tajutonta! Nyt kaikki taas silmät tarkkana! Se joka on kahdeksastuhannes tyyppi täällä, niin saa minulta sen hienon tekstinpätkän omistettuna. Lame palkinto, mutta en voi lupailla ripsivärejä tms. koska tässä foorumissa ollaan kuitenkin aika anonyymejä. Eli silmät tarkkana ja 8000.(!!!) kävijä ilmoittaa sitten heti olemassa olostaan kommenttiboksiin!

Hahhahh, olen puhunut serkun kanssa tänään kolmesti puhelimessa.
"Millä junalla mä tuun?"
"Millon me mennään sinne tansseihin?"
"Oon nyt bussissa."
Seuraava puhelu tulee junasta, sitä seuraava toisesta ja mahdollisesti vielä yksi asemalta, jos minua ei heti näykään. Lapset, lapset...

Ihanaa perjantaita, toivottavasti wanhojen wanhat meni hyvin! <3
Birdie