Tänään on ystävänpäivä. En toivota teille hyvää tätä päivää, koska en usko tähän. Keksin juuri minuutti sitten, että julistan tämän päivän NUOREN NAISEN PÄIVÄKSI. Tänään saa tehdä mitä haluaa ja kukaan ei kyseenalaista mitään. Tänään me kaikki olemme mahtavia, hauskoja, viisaita ja kauniita! ME KAIKKI IHANAT NUORET NAISET!

Kävin aamulla kaupassa ostamassa Ilta-Sanomat ja kotona odotti Hesari. Istuin lukemassa lehtiäni ja juttelin lehdessä oleville miehille. Oli kuulkaa aukeaman juttu Ville Valosta ja totesin jälleen kerran, että eläkeläisenä hengailen Villen kanssa ja käymme sunnuntaisin kävelyllä. Ville voi vaikka istua pyörätuolissa ja poltella tupakkaa, minä työnnän sitä pitkin Helsingin katuja - matkalla johonkin kahvilaan pullakahveille. Siinä on yksi fiksuimmista ihmisistä. Huhhuh. Tällä viikollahan ilmestyi HIMin uusi levy, jota olen kuunnellut aika paljon. Voin avautua siitä tänne joku kerta.

Ei tässä kai muuta tällä erää. Loppuun voisin tehdä pitkästä aikaa listan.

TOP 5 - Juttuja joita kaikki ei tiennyt meitsistä
1. Kuuntelin yhtenä kesänä Justin Timberlakea sekä Usheria non-stop. Justinin vielä ymmärrän, mutta Usheria en enää...
2. Yksin ollessani "tiedän" olevani näissä hyvä, mutta en kehtaa muiden aikana ikinä tehdä: laulaminen, räppääminen sekä tanssiminen. Tanssimista julkisesti olen harrastanut viimeiset kaksi kertaa diipadaissa.
3. Katsoessani Salkkareita neuvon ääneen hahmoja, että mitä niiden pitää tehdä ja sanoa. "Mene Miika nyt sinne niin! EI OSSI, EI!"
4. Inhoan Lady Gagaa, koska sillä menee vähän yli. Se sitä paitsi näyttää ihan avaruusolennolta.
5. Nautin ihan tajuttomasti onkimisesta sekä pilkkimisestä.

Tykkään teistä ihan yhtä paljon vuoden muinakin päivinä.

Terkuin,
Birdie