Täällä on kulkaa Birdie nyt onnellinen, koska tupa on miehiä täynnä! On kummituksia, Brändeliini-hanipuppeliini sekä nyt on oma pikku (buah, not) hauveliini. Ah, minä onnen tyttö!

Nyt on helmikuu ja kuten päätin silloin kerran, niin kerran kuukaudessa valitsen kuukauden poikaystävän. Tämän ei pitäisi tuottaa ongelmia, mutta en vain tahdo hyvästellä Brändeliini-hanipuppeliinia. Höh.Onko pakko?! Onko, onko, onko?

Hyviä vaihtoehtoja on kuukauden poikaystäväksi kyllä, voi että. Ehkä se on vain pakko hyväksyttävä, että kuukausi on vaihtunut ja me olemme Brändeliinin kanssa kasvaneet erillemme, sniif. Tai sitten pidän sen kuitenkin siinä sivulla koko ajan ja meillä on salasuhde?! Vuoden lopulla olenkin haaremin omistaja, hihihi! Joo. Vai ei?

Tämän kuukauden poikaystävän etunimi alkaa Jiillä. Minulla on kaksi vaihtoehtoa tähän siis ja kummankin nimi sattuu alkamaan jiillä. Työkseen kumpikin laulaa ja hahahhaa, kumpikaan ei ollut joulukalenterissa viime vuoden puolella.

Minun on tehtävä tunnustus. Olen maailman paras aloittaja, mutta huonoin jatkaja. Aloitan aina kaikkea ja vannon kautta kiven ja kannoon (jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön) että jatkan jotain juttua hamaan loppuun asti, mutta menee päivä ja pari... The End. Olen myös erittäin hyvä tykkäämään jostain. Esimerkkinä voi käyttää soijakaakaota. Maistoin sitä kerran ja voi jee että oli hyvää. Sitten ostin sitä tyyliin joka kauppareissu ja join päivittäin ja nyt minulla on kaapissa sata tölkkiä (tyhjää ja pestyä) soijakaakaota. Nykyään kierrän kaupassa soijakaakaot kaukaa, koska olen keskittynyt Gefilus-mehuihin.

Olen aika materialisti ja totean aina, että ainhan sitä voi ostaa uuden. Meinaan käyttötavaroita, kuten koneen kaiuttimia tai iPodin kuulokkeita. Hamstraan myös tavaraa ja erityisesti lehtiä, niin että usein haaveilen täydellisen uudesta alusta. Totta kai kaipaan usein leluja, joilla leikin pienenä jne. Minulla ei oikeasti ole lapsuudestani kuin valokuvat. JES.

Kuka on nähnyt Tyttö joka leikki tulella-elokuvan? No, siinä Lisbeth ostaa itselleen maailman kauneimman asunnon ja sinne kaikki huonekalut. Kirjassa ostosreissuista on vielä ihanampi kuvaus. Hän ostaa kasoittain vaatteita, huonekaluja... KAIKEN. Ai että... Ai että...

Tästä innoittuneena pohdin lauantai-iltana iTunesin kanssa leikkiessäni, että mitkä levyt/kappaleet täytyy AINA olla soittimessa, vaikka niitä ei kuuntelisikaan sillä hetkellä paljoakaan. Ja mistä tämä kertoo? Listaan nyt kirjoituksen loppuun, koska en ole tehnyt listoja vähään aikaan.

Hohhii(niin mitä kirjoitit?!), aika rientää, koira kuorsaa ja kemia kutsuu. Brändeliini tuossa myös valittelee henkistä poissaoloani.. Ainiin, hain tänään ne lääkkeet. On siis nukahtamislääke illaksi ja aamuksi mielialaa kohottava lääke. Oikeassa kädessäni on muuten ollut outoja pisteitä koko päivän ja nyt minua pyörryttää, vaikka istun. Hmm. Hyvää yötä!

Nämä on oltava soittimessa AINA ja IKUISESTI

- HIMin koko tuotanto
- Nirvanan koko tuotanto
- Kentin Hagnesta Hill sekä Vapen & Ammunition
- PMMP:n koko tuotanto
- Kaikki missä on Kim Herold
- The Heroin Diaries-levy
(- Huom. ei Madonnaa, soittimessa on vain valikoima hyviä biisejä!)
- Mötley Crüen kokoelma
- The Ramonesin She Talks to Rainbows-kappale
- U2:n uusin, toiseksi uusin ja kaksi kokoelmaa
- Olavi Uusivirran Me ei kuolla koskaan-levy
- The Arkin koko tuotanto
- Von Hertzen Brothersien Experience- sekä Beside you-kappale
- Uniklubin uusin ja kokoelma
- Ultra Bran Kalifornia-levy
- Elviksen kaksi kokoelmaa
- Kapasiteettiyksikön 1<3KY-kokoelma
- Kings of Leonin uusin
- Mikan ensimmäinen
- Brightboyn uusin
- The Winylsien uusin
- Paolo Nutinin kappale Candy
- Robbie Williamsin Escapology

Huh, pitkä lista. Lisäksi siis soittimessa myös laaja valikoima kausittain kuunneltavia levyjä, artisteja sekä kappaleita.
Löytyikö mitään mielenkiintoista?