Y: "Mitäs sä?"
X: "Söin just leipää ja luen urheilu-uutisia"
Y: "Onko mitään uutta?"
X: "No eei... Poutalasta ne puhuu."
Y: "Mä katoin sen aamulla ja se itki ja minä itkin!"
X: "Voi..... Pitäis varmaan tehdä lista urheilijoista, joiden takia sä oot itkeny"

Katsottuani Poutalan luistelun (Mika Poutala, helsinkiläinen pikaluistelija, tänään matkana 500 metriä) ja haastattelun alkoi kyllä alahuuli väpättää. Poutala oli ykkösenä ennen viimeistä luistelua ja tippui viidenneksi kahden horjahduksen vuoksi, miettikää! Ne oli sitä paitsi vielä niin pieniä, että hyvä kun paljaalla silmällä huomasi. Surettaa kyllä ihan totisesti, mutta en sentään lähde itkemään kuten eräät lähipiirissäni..

Tänään oli sitten kampaaja ja voi kuulkaa! Ei tarvitse vähään aikaa haeskella pinnejä etuhiuksia varten, jos haluaa nähdäkin jotain. Näytin edellisen kirjoituksen kuvan kampaajalleni ja sainkin melkein samanlaisen. Hiuslaatuni on karheahkoa (syytän nyt isoäitiä, joka tulee Lapista), joten etuhiukset oli kynittävä lyhyemmiksi. Muuten ne olisi sojottanut urposti koko ajan, hahah. Silmät näyttää suuremmilta ja paljetit saavat lisää loistoa, koska hiukset eivät peitä yhtään niitä. Ennen hiukseni olivat siis sellaiset... puolilyhyet.

Aamulla nukuin ja ovikello soi! Olin ihan mitäää ja puin aamutakin päälle (väärinpäin). Siellä oli joku huoltosetä, jonka ensimmäiset lauseet olivat: "Oho.. Anteeksi.. Oliko sulla ilmastoinnissa jotain häikkää?" Meikäläisellä ilmastointiaukot puhaltaa, ei ime. No, setä katseli vähän aikaa ja sytytteli kämppään valoja.. Sitten se häipyi ja uhkasi palaavansa pomonsa kanssa. Käänsin aamutakin oikeinpäin ja menin makaamaan sänkyyn. Alkoi kuulua hurinaa ja hetken kuluttua taas PIM POM. Nyt oli pomokin mukana. Selitin tilanteen kertaalleen, sanoin ilmastoinnin alkaneen toimia ja tämä myös todettiin laittamalla paperi tuuletusaukon eteen (se pysyy siinä!). Oh well, sedät meni ja minä palasin sänkyyn.

Bella tuolla valitteli, että sillä on lomaan vielä pari viikkoa.. Höh. Itse en kyllä malta odottaa omaa lomaani! (Siis ihan virallista lomaa, en OMAA lomaa) Hihhihiih.. Ajattelin ajella ratikoilla ja Ellun kanssa luonnollisesti on tulossa pienet lomadiipadaat. Meillä on kovaa ohjelmaa tiedossa silloin. Ties millaisen Owen Wilson-halvauksen saan tällä kertaa, ähhahah.

Onko vika muuten minussa vai Salkkareissa kun en pysty katsoa sitä ilman, että kommentoin ääneen tapahtumia? Puolikiljun täällä, koska tapahtuu noloja juttuja.

Viime tekstit on ollut vähän puoliväkisin tehtyjä, mutta tämän kirjoittaminen oli kivaa! Jee!

Menen ihailemaan uusia hiuksiani kylppäriin (jossa on toimiva tuuletusaukko!!!), heihei!
Birdie