Kuten kuvasaldostakin voi päätellä, niin Helmikuun Poikaystävä John "Tsontsukka" Mayer ei ollut tosirakkautta. Liian Twitter-addiktoitunut ja kaiken maailman tähtösiä deittaillut Tsontsukka oli hetken hupi, mutta... Niin. Se jokin jäi puuttumaan. Vietin kuitenkin reilun viikon Tsonsukan kanssa lomalla, yritimme paikkailla välejämme. Tässä vähän kuvia lomalta.

cameron-diaz-mayer-nyc-820-1.jpg

Sen lisäksi, että mies roikkuu Twitterissä, niin se kuunteli musiikkia kuulokkeilla myös minun ollessa läsnä! Se jos mikä on epäkohteliasta, erityisesti muka-romanttisella lomalla! Kuvassa ollaan kävelyllä ja repussa on eväät, koska me mentiin rannalle.

john_mayer.jpg

Yritin hokea, että laita aurinkorasvaa, mutta EI! Nyt on rinta osittain palanut ja kellokin on mennyt rikki, koska se kastui. MIEHET!

john-mayer-hot-072307.jpg

Tässä ollaan menossa joihinkin bileisiin, mutta minä olin just sillon katsomassa olympialaisten ratkaisuhetkiä, joten en ehtinyt kuvaan mukaan..

john_mayer.jpg

Paluu rannalta. Toi huppari on ihan jees, taidan pölliä sen siltä...

john_mayer_-_where_the_light_is.jpg

Tsonsukka inspiroitui tekemään minusta kappaleen kesken loman. Ihan jees.....

john_mayer_bw_scarf_leg_up_may08_300x400

Tässä vielä viimeinen kuva Tsonsukasta. Tämä otettiin ennen meidän viimeistä illallista. Taisi mies tietää, että aion tehdä bänät. Se oli juuri ennen lähtöä ravintolaan saanut minut kiinni puhelimesta. Juttelin Brändeliinin kanssa... (Can you blame me?!)

Siinä oli helmikuu ja neljä viikkoa Tsontsukan kanssa. Ei siinä mitään, söpö on mies, kivat on silmät ja mahtava on se uusin levy!

Brändeliinillä on ollut myös ikävä minua ja loppuun kuva kokkauskurssilta, jota se murunen kävi helmikuun ajan. Ajatteli, että tie Birdien sydämeen käy vatsan kautta...

bradley-cooper-3.jpg

Sanokaa kaikki nyt heihei Tsontsukka ja tervetuloa Brändeliini! Silmät edelleen tarkkana kävijälaskuriin! Brändeliini lupasi lähettää suukkoja 8000. kävijälle!

Palataan vielä myöhemmin asiaan, ehkä vähän enemmän jalat maassa-tyyppisillä jutuilla, heh heh...

Kuvat on muka täältä: 1..2..3..4..5..6