Heipä hei ja hellät tunteet!

Täällä sitä eletään koirankarvojen kanssa. Makasin eilen sängyssä ja näin joka paikassa vaaleaa karvaa... Mietin että olenko oikeasti nukkunut kuusi vuotta koirankarvojen kanssa?! Ihan hullua. Odotan innolla, että saan lauantaina vaihtaa sänkyyn karvattomat petivaatteet. Ei sillä, karvapallon kanssa on mukavaa ja ihanahan se on kuorsatessaan jalkopäässä.

Mietin eilen, että koirahan on vähän kuin mies ja jopa kätevämpi! Miettikääs. Ne ovat aina kotona ja ilahtuvat nähdessään sinut. Se vie sinua ulos muutaman kerran päivässä satoi tai paistoi. Jos sanoo: "Anna pusu", se antaa pusun. Ne nukkuvat jalkopäässä, eikä siinä vieressä.. Mahtavaa. Tosin ne katsovat aivan yhtä oudosti jos alat yhtäkkiä tanssia Fintelligensin tahdissa...

Nyt on toinen kokonainen päivä menossa lääkkeiden kanssa. Tässä vaiheessahan muutoksia tuskin tapahtuu. Suu on vain jotenkin vähän kuivempi.

Uuden poikaystäväni nimi on John Mayer, eli Tsontsu, Tsontsukka tai Tsontsunen. Minulle tyrkytettiin kuunneltavaksi herran levyä ja kuuntelin sen heti kolme kertaa putkeen. En oikein tiennyt, että pidänkö vai enkö. No, pidinhän minä lopulta. Tätä ennen tiesin miehestä tasan sen, että se on-off-deittailee ties keitä. Näin pari kuvaa miehestä ja rakastuin erityisesti yhteen, koska siinä Tsontsun silmät pääsee oikeuksiinsa ja allekirjoittanut oli myytyä lintua.

Olen ajellut bussilla tulevan kotini ohi ja hihhih, se on aika hieno paikka. Ei siitä kuitenkaan vielä sen enempää, hihhih.

Naiselle elämän kauheimpia hetkiä ovat varmasti äitiin liittyvät tilanteet. Itselläni on joku räjähdys tai joku tapahtunut viikonloppuna täällä ja keittiö esim. oli ihan tajuttomassa kunnossa. Meni kolme päivää, että sain tiskattua viimesetkin tiskit. Äiti toi koiraa ja varoitin jo ovella, että ei saa sanoa mitään keittiöstä. Äiti vilkaisi keittiötä ja sanoi: "Ohhoh.. En sano mitään". Lähtiessään se sanoi koiralle: "Katso nyt, että Birdie sitten tiskaa!" Toinen juttu on se, että en ikinä ikinä ikinä haluaisi kuulla, että voi että kun sä näytät äidiltäs. Enkä näytä! Näytän itseltäni!! Tosin siristäessä silmiäni ne ovat kuin isäni, mutta siniset.

Parin viikon sisään on ystävänpäivä, eli Vuoden Kamalin Päivä. Inhoan sitä enemmän kuin joulua. Se menee aina ihan perseelleen, yläasteelta lähtien. Ja tuntuu että joka ikinen vuosi se vain pahenee... Ihan varmasti kuolinpäiväni vuonna 20xx on 14.2.! Se olisi sitä ironiaa, perkele. Viime vuonna vietin ystävänpäivää seuraavasti:
   
    "Ystävänpäivä meni todella hienosti! Olin yksin. Laitoin ruokaa, söin, luin, kuuntelin musiikkia ja olin masennuksissa. Sain yhden puhelun ja viestin. Itse en toivottanut kenellekään hyvää ystävänpäivää, inhoan koko päivää. Se menee joka vuosi näin! Pohjimmiltani olen aina yksin 14.2., oli vuosi mikä tahansa. Ei sen niin pitäisi mennä.
    Ilta päättyi hysteeriseen kohtaukseeni. Itkin, huusin ulvoin. Lopulta pakkasin tavarani laukkuun ja lähdin äidin luota kotiin (en siis asu äitini kanssa, vaan tätini) bussilla. Naama punaisena, silmät kyynelissä. Olin varmasti kaunis näky bussissa!
    Autio keskusta sunnuntai-iltana. Se on kaunista. Rakastan Helsinkiä! Ajattelin kävellessäni Elielinaukiolta toiselle bussille, että tämä kaupunki pitää minua hengissä. Helsinki on hengityskoneeni. Ilman tätä kaupunkia en olisi selvinnyt viime kesästä.
    Kymmenen jälkeen istuin sängylläni ja kymmenenvuotias serkkuni kysyi, mikä minulla on. En ruvennut selittämään kaikkea, hän on niin pieni vielä. Yhdeltätoista menin nukkumaan. Kuuntelin aikani musiikkia, mutta kun olin nukahtamassa Nirvanan Lithiumiin, päätin laittaa iPodin pois ja ruveta oikeasti nukkumaan."


Oujee.

Taidan meikata, laittaa hiukset ihmisten tavoin ja lähteä kauppaan tuhlaamaan vähäisiä rahojani. Hahhah. Tähän lopuksi tietysti vielä pari kuvaa Tsontsusta.

john_mayer.jpg

Tässä kuvassa Tsontsukkan silmät kiinnittivät huomion. Grau. Mites se laulu menikään, että tummat silmät, ruskea tukka? (Tsontsun tukka on kyllä musta, mutta ihansama)

Tässä kuvassa Tsontsu onkin sitten tulossa Helsinkiin moikkaamaan minua. Pitäisi saapua ihan näillä sekunteilla, eli hyvää päivänjatkoa teille muruset!

john_mayer__.jpg

<3:lla Birdie