Kuten eilen mainitsin, niin unohdin uudenvuodenlupaukset uudenvuodenaattona. Viime vuoden uudenvuodenlupaus oli, että lupaan noudattaa/täyttää/mikä-verbi-tähän-voi-mennä tavoitteet, jotka listasin. Nyt on kolmas päivä ja aion tehdä tänään ainakin kymmenen tavoitteen listan itselleni!

Luin tänään aamulla... Tai mitä sitä valehtelemaan. Luin tunti sitten brunssin ohella Elle-lehteä sekä H&M-vaatekatalogia. Katsoin kuolaten vaatteita ja erityisesti mekkoja sekä ihania tunikoita sekä toppeja. Ehkä olen vieläkin huumaantunut maailman kauneimmasta mekosta, jonka ostin itselleni uudeksi vuodeksi. Ajatelmaa Marilyn Monroen valkoista mekkoa siinä kuuluisassa valokuvassa, jossa Marilyn nauraen pitää mekon helmaansa alhaalla. Se on vähän saman tyylinen, mutta kauniin punainen. Kutsun sitä tähtimekoksi. Kuitenkin. Yksi vuoden tavoitteistani on, että minusta tulee nainen, lady.

Voin syyttää tästä tietysti Dannya (Iso Dee), jota kuuntelin eilen yöllä ihan kickseissä. Siis IHAN OIKEASTI. Iso Dee on mielestäni yksi maailman ällöimmistä miehistä ja näyttää vähän mummaltani, mutta hauskoja käännöskappaleita sillä on. Hän on lady-kappale on luonnollisesti käännös Tom Jonesin kappaleesta, mutta Finnhitsit ovat ihania! (Miten niin Spotify on tie tuhoon?)

Menin suihkun jälkeen Facebookiin, koska elintärkeä kysymys Tätinaiselle ja Setämiehelle pilkahti mieleeni. Samalla keksin toisen tavoitteen: poistan kaikki turhat ihmiset Facebookista. Niitä luultavasti häviää siis noin 20 ja kaverimäärä vähenee, mutta nyyh nyyh. Jos joku on Facebookissa kaverini, saisi tyyppi silloin myös kommentoida minulle ja minä hänelle. Tuolla on liikaa ihmisiä, joiden tiloja en voi kommentoida koska en tunne heitä tarpeeksi.

Jotain hauskaakin pitää tavoitella! Tavoittelen siis kosketusnäytöllistä puhelinta; mieluiten iPhonea tai jotain Nokian ihanaa puhelinta. Noniin, menin surffaamaan DNA:n sivuille ja voieiiiiiiiI!!! *kuola valuu* Kuinka nörtti meikäläisestä oikeasti on tulossa?

Okei siitähän voisi tulla kolmas tavoite: alan nörtiksi! Enkä sillä tavalla nolosti niin kuin esim. MT tai Fab Five pikkuisena. Haluan nörtiksi coolilla tavalla kuten Tätinainen tai O.C.:n Seth Cohen. Nörttiyteeni kuuluu vain Applen palvonta, Spotifyn huijaaminen, kuvien muokkaus, Paintillä leikkiminen, PowerPontin opettelu sekä jos jaksaa niin html-kielen opettelu. Tämän voisi tiivistää siihen, että teen html-kielellä jonkin tuotoksen.

Kirjoittamista sekä lukemista täytyy tavoitella. Voisin tavoitella, että kirjoitan kerran viikossa viisi sellaista lausetta, joista oikeasti olen ylpeä. Tyyliin "Olen sentää niin fiksu, että adoptoin suojelusenkeleitä". Viisi siis per viikko. Lukeisen kannalta taas, hmm. Kaksi kirjaa kuukaudessa. Kuulostaa vähältä, mutta se voikin olla minimi! Koulu imee liikaa aikaa..

Tänä vuonna minä sen teen! Tänä vuonna teen kalakukkoa! Pirkan jääteen ohella parasta mitä Kuopiosta tulee.
Käsillä tekeminen on kivaa, joten tehdäänpäs jollekin kaulahuivi. Jos siitä tulee kiva niin voin vaikka hahhah järjestää kisan täällä blogissa ja palkinnoksi tulisi kaulahuivi! AHAHAHA.
Kuuntelemalla kuuntelen kerran viikossa jonkin levyn ja katson yhden elokuvan. Voin kertoa niistä sitten täällä aina, joten te olette valvojiani. :)
Tavoittelen myöskin niitä hyllyjä tuonne seinälle, jonne voisin nätisti järjestää kirjat, levyt ja leffat.

Olisiko siinä tavoitteita tarpeeksi tälle kertaa? Voisin nyt nousta ja jatkaa Finnhits-popitustani. Mitä muut ovat luvanneet tai mitä te tavoittelette?