Hei tyypit!

Käytin tuossa äsken aikaani lukemalla blogeja. Muotiblogeja, musiikkiblogeja, näitä teidän blogejanne ja tuli siinä selailtua pari ruokablogiakin.

Eniten pistää silmään niiden hienot bannerit ja blogeilla on hienot ulkoasut. Itse olen niin huono, että en voi muokata Vuodatuksen pohjaa tarpeeksi mieleiseksi. Siksi himoitsen sitä siirtoa Bloggeriin... Siellä voi itse muokata ne niin helposti, että minäkin osaan tehdä itse jopa sellaisen bannerin!

Toinen juttu oli, että blogeissahan on aina jotkin teemat. RUOKAblogi, MUOTIblogi, MUSIIKKIblogi, KIRJAblogi... Mikä tämä blogi on? Lifestyleblogi? Hahhahhah.

Päätin uudistaa vähän. Vähemmän bullshittiä, enemmän asiaa.

Vaihdoin blogipohjan harmaaseen ja nättiin. Tuolla blogipohjalla itse asiassa aloitin helmikuussa 2009, miettikää! kohta vuoden ajan olen tänne kirjoitellut.

Totesin, että less is more. Suurin osa blogeista, joita luen ja joista pidän ovat muotiblogeja. Niissä kuvat ovat pääosassa. En ala nyt sen enempää kuvittamaan, mutta kerran viikossa voisi julkaista jonkin hienon kuvan. Kerran viikossa aion myös postata jotain ruoasta, jotain vaatteista, jotain musiikista sekä mahdollisesti elokuvista tai kirjoista. 

Se Bloggeriin siirtyminen houkuttaa yhä.. Olisi ihana aloittaa puhtaalta pöydältä koko blogi. 

Miltä nämä uudistukset kuulostavat??

Love ya!
Birdie