Kukaan ei ikinä vastannut Kill Bill-kysymykseeni, eli onko siis joku nähnyt ko. leffat?

Tuli vain mieleen... Olen ollut aika evil bitch tänään ja eilen ja noh-koko-viikon. Nyt olen puoli tuntia istunut nauramassa olemattomille vatsalihaksille. En siis omille vatsalihaksille tietenkään! Kuitenkin.. Mietin tätä kostoteemaa, joka Kill Bill-leffoissakin on. Jos alkaisin kostamaan kaikille miehille kusipäisyyden? En tietenkään tappaisi, hyi väkivaltaa, mutta jotain... Se voisi liittyä siihen Petettyjen, hylättyjen, kärsivien ja näkymättömien-yhdistykseen. Aina jos joku naisparka tulisi majataloon, niin The SuperBirdie lähtisi kostoreissulle. Kuuntelisin matkalla Kill Bill-soundtrackiä ja laittaisin miehet itkemään. Ei, heidän ei auttaisi pyytää anteeksi. He saisivat, hmm... Heidän tulisi osoittaa katumuksensa ja pysyä kaukana loukkaamista naisistaan.

Trendi-lehdessä oli muuten pääkirjoitus siitä, että toimittaja oli perustamassa ystäviensä kanssa juuri tällaista minun suunnittelemaani naisten tukipaikkaa. Ehdin kuitenkin viime keväänä ennen heitä, ahh hahahaa. Luostarista on tullut majatalo sekä tukiyhdistys ja minusta abbedissan jälkeen supersankari että mentori. Uusi Jari Sarasvuo... Niin, sen toimittajan suunnitelma kariutui siihen että sen elämään astui MIES.

Eilen siis istuin (Bräntsyliinin kanssa) kotona katsomassa leffoja. Yksi niistä oli JÄTÄ SE! (He's just not that into you). Olen nähnyt sen leffan jo aiemmin. Se oli viimeinen leffa, jonka näin teatterissa. Se oli itse asiassa terapiahetki tunti Satuolento-kohtaamisen jälkeen. Kauppa. Au. Tyttöystävä. Au au. Hymy. Au.

Anygays... Katsoin leffan silloin ja se tuntui ihan liian pitkältä kaamean pissahädän vuoksi. Kuitenkin siitä oli jotain hyötyä: löysin Brändeliinin. Leffa sai kuitenkin eilen vereni kiehumaan asteella 3/6, koska NAISET OVAT TYHMIÄ JOSKUS. Yksi heistä itki, että haluaa miehensä kanssa naimisiin. Miksi, miksi, miksi? Niillä oli kaikki hyvin, asunto ja kaikkea. Sitten nainen itkee, että naimisiin naimisiin. WTF?! Toisaalta taas oli Brändeliinin nainen, joka oli uhannut Beetä erolla tai alttarilla. Pari oli sitten naimisissa, mutta ai jai jai. Hankala kertoa leffoista olematta spoilaaja. Niin ja ei, Brändeli ei ole sellainen itserakas ja katso omia leffojaan. Mies istui koko leffan ajan öö keittiössä lukemassa ja minä hihittelin ja kiroilin sängyllä.

Katsoin also Kielletty hedelmä-leffan, koska Dome Karukoski on ihan kingi. Leffa oli kyllä vähän.... en tykännyt. Liikaa tuotesijoittelua ja liikaa jotain. Loppuratkaisu oli kyllä aika yllättävä.

Sitten katsoin vielä Haarautuvan rakkauden talon, koska olenhan henkisesti 45+ eronnut nainen. Hahhah. Se oli kyllä loistava! Mustaa huumoria ja sillee. Ainoa vain, että siinä oli yhtäkkiä eräs pelkäämäni mies. Jossain vaiheessa se oli vielä ihan alasti ja suljin silmäni kiljahtaen. Muutenkin sen miehen kohtaukset olivat.. hrrrr. Siinä leffassa oli tällainen henkilö kuin Yrsa(?!) ja se oli kyllä ihan mahtava! Kati Outinen kyllä teki aivan tajuttoman hienon roolin siinä! Uusi idolini kyllä se Yrsa.

Noniin. Aika sammuttaa kone ja rauhoittua. Huomenna luvassa lisää kirjoittamista koulutyön parissa, jei. Loppuun vielä taulukko niistä jutuista, joita aion kirjoittaa säännöllisesti blogissa. Suunnittelin sen eilen.

Kuukausittain:
- valitsen kuukauden poikaystävän
- hehkutan esim. paljetteja
- selitän ainakin kahdesti jostain kirjasta tai levystä

Viikottain:
- puhun jostain leffasta
- julkaisen ainakin yhden kuvan
- teen listan jostain turhasta

Näillä mennään.
Birdie

PS. Brändeliini lähetti terkut kaikille, jotka oli sitä sanonut söpöksi.