Hyvää uutta vuotta!

Vuosi vaihtui railakkaasti Ellun seurassa. Totesimme ystävyytemme paranevan ja vahvistuvan (vähän kuin viini, jota kyllä vältämme) meidän vanhetessa. Juuri sillä minuutilla kun vuosi vaihtui, niin minä yritin sytyttää tuulisella parvekkeela tähtisädetikkuja. Joita muuten löytyy vieläkin keittiöstä... Kuka haluaa tulla tähtisädetikkubilettämään, hahhah.

Eilen sitten koomasin koko päivän. Lähdin kyllä tuonne kauheaan viimaan ja tuiskuun etsimään ruokaa, niin surulliselta kuin se kuulostaakin. Pasmat meni niin sekaisin kun torstaina näin kaupassa kauppasedän, joten unohdin ostaa itselleni seuraavalle (darra)päivälle ruokaa. Onneksi täällä on muuten hemmetin hyvät palvelut ympärillä!

Tänään olen kärsinyt suurimman osan päivästä vatsakivuista. Charlotte tuli kylään ja tarjosin teetä sekä tabletteja (vatsa kipeänä hänelläkin). Tein myös mokkapaloja, joita en ole syönyt yhtään. Niin ja siis ihan tajuttoman täytekakun! Toinen kerta toden sanoo! Pursotin siihen nätisti kermavaahtoa ja tein suklaaraasteesta sydämen. Ah! Olen myös kiillottanut hopeitani (IHAN TOTTA) ja nyt ne lojuvatkin tuolla suolavedessä. Uusi vuosikymmen ja allekirjoittaneesta on tulossa Martha Stewart! ... Ilman niitä verosotkuja ja vankilaa.

Mitä lupasin uudeksi vuodeksi? En MITÄÄN! Aika iso moka! Sama kuin se ettei me Ellun kanssa kuunneltu meidän virallista kännibiisiä. Tosin nyt olen kehitellyt ainakin neljä lupausta, jotka ovat kyllä ihan toteutettavissa. En vain muista nyt niitä... Voi ei. Yksi lupaus voisi olla, että kirjottelen tänne vasta kun on oikeasti asiaa.

Olen puhunut kahdesti äidin kanssa. Yksi kerta oli ihan normaalia kuulumisia, toinen tietokoneasiaa ja kolmatta puhelua odottelen. Sieltä on tullut koko päivän hiihtoa ja äiti katsoo velvollisuuksekseen kertoa minulle aina tulokset "Kuule... Anssi hiihti tänään sijalle x..."

Sitä odotellessa syön maailman parasta täytekakkua palasen ja toivon, että tänä iltana saisi unta.

Mitä vois alkaa isona?
1. Vapaa kirjoittaja (kolumneja, kirjoja, välillä jotain hubaisia juttuja aikakauslehtiin ja of corse: blogi)
2. Kahvilan pitäjä
3. Radiojuontaja
4. Talkshow-emäntä/Martha Stewart
5. Tiedottaja