Minä pidän musiikista ja pidän valikoiduista elokuvista. Pidän elokuvista, joissa on mies, nainen, rakkautta ja onnellinen loppu. En kuitenkaan pidä musikaaleista, Disneyn piirretyt on poikkeus.

Kaikesta huolimatta olen ideoinut päässäni musikaalia. Se voisi olla vähän Mamma mia-tyylinen ja käyttäisin luonnollisesti Madonnan musiikkia siinä. Madonna on kuitenkin auttanut minua syksyn aikana ja ne kappaleet ovat aika monikäyttöisiä. Alkutekstien aikana soisi Cheekin 'Jos mä oisin sä' ja lopputeksteissä 'Kaikki hyvin'. Yksi ongelmista on tietysti se, että en jotenkin osaa kirjoittaa käsikirjoitusta. Kaikissa fiktiivisissä teksteissä dialogit ovat pääosassa, mutta käsikirjoitusta en osaa kirjoittaa. Tai aloittaa.

Musikaalin nimi voisi olla "Zen" ja siinä voisi olla kaikki vähän kärjistettyä. Ihmiset tanssisivat pöydillä ja niin edelleen. Erilainen musikaalini olisi siksi ettei prinsessa saa lopuksi poikaa. Prinsessa tajuaisi elämässä olevan paljon muutakin hauskaa kuin joku lippispäinen poika. Tai pipopäinen, riippuu kai ulkolämpötilasta. Viimeinen kuva olisi tytön hymyilevät kasvot lumisateessa. Sitten tulisi lopputekstit ("Mulla kaikki hyvin ooooooon") sekä kiitokset: "Lämmin kiitos Blondille, vuosimallia 2009 (helmi-lokakuu)" Niin ja kiittäisin minä teitäkin, armon lukijat. Toisaalta alkuteksteissä olevat kiitokset olisi myös jotain ihan muuta. "Omistettu Blondille, vuosimallia 2009 (helmi-lokakuu)" ja lopputeksteissä ne teidän kiitokset?

Että jos ja kun joskus menette elokuviin katsomaan Zen-musikaalia, tiedätte kyllä kenen kynästä se on. (Oho, laitoin automaattisesti sanan 'kun' tuohon lauseeseen...)

Skippasin vaihingossa lääkäriaikani. Sain tunnilla puhelun psyk.polilta ja perään viestin (en tietenkään voinut vastata puheluun). "Sulla on lääkäriaika nyt, missä oot" Meinasi itku tulla ja laitoin pahoittelut siihen suuntaan. Ei vastausta. Ne inhoaa nyt siellä minua.

Tuntuu muuten taas, että aika vain katoaa jonnekin. Kohta menen taas nukkumaan, aah, pitäisi siivota, katsoa vaatteita, käydä suihkussa ja rauhottua. Ylipäänsä aika on loppumassa koko ajan. Haluan kirjoittaa! Minulla on ylhäällä niin hienoja repliikkejä tai dialogipätkiä ja haluan ujuttaa ne johonkin. On myös iso koulutyö, jonka deadlinen olen asettanut ensi viikolle. No, sitä olen päättänyt kirjoittaa ensi viikonloppuna.

AAAAAAAAAAAAARRGH.

Niin ja tuo musikaalijuttu tuli mieleen tässä, koska näin kuvan ja nauroin (Bestman. Tai ei siis ollut mutta olisi voinut olla). Näin toisen kuvan ja ajattelin: "Jooei ole mun tyyppiä" (Blondi). Sitten suljin sivun, istuin joogamatollani tyytyväinen virne kasvoillani.

Kiitos ja kumarrus.

Teidän,
Birdie zen Blogi

P.S. Maailman suloisin norsu lähetti teille myös terkkuja!!