Tänään on ollut ihmeellinen päivä. Itketti kun piti herätä ja itketti kun pääsi kotiin. Olin koko päivän palellut ja kärsinyt huonosta kenkävalinnasta johtuen. Kävin kaupassa kolmen eri bussin jälkeen ja päähän sattui. Avasin kotioven ja lattialla odotti lehti, jonka tulemista en edes odottanut! Siinä oli itku lähellä. Tämän jälkeen yritin syödä silakoita, koska tykkään kalasta. Siitä ei vain tullut mitään, koska ne kalat tuijottivat minua...

Yksi periaatteistani on se, että minä kuuntelen aina ihmisten murheita ja ongelmia, vaikka olisilnkin kuumeessa tai puolikuollut. Minä kuuntelen ja yritän olla mahdollisimman neutraali. Tärkeintä on se, että ystävällä on hyvä olla. Jos joku on loukannut ystävää, niin kiroilen siinä mukana ja niin edelleen. Kyllä minä neuvonkin, mutta ne ovat sellaisia ehdotuksia. En laita nyrkkiä pöytään, että tee näin näin ja näin. Ystäväni onneksi ovat niin vahvoja persoonia, että eivät he huolisi tuollaisia neuvoja/käskyjä. Mutta sitten jos tulee tilanne, että ystävä tekee jotain mitä minä en hyväksy tai katson 'vääräksi'... Siinä sitten pysytään tiukasti periaatteissa kiinni ja ollaan ihan kympillä mukana. Helppoa se ei ole ikinä ollut, mutta parempi sekin kuin liika puuttuminen asioihin. Tarinan lopuksi voi vaikka sanoa ne maagiset sanat sitten: "Mä tiesin, että tässä kävis näin".

Viime yönä näin huvittavia unia. Ensin olin rantalomalla Cheekin kanssa (Brändeliini ei kauheasti tykännyt, kun sille kerroin tästä) ja sitten on tämä toinen, jolla olen saanut ihmiset repeämään ihan täysin. Näin nimittäin unta, että eräänä päivänä puhelimeni soi ja minulle sanottiin: "Sinut on valittu vuoden kuusamolaiseksi". Olin hyvin otettu ja häkeltynyt tästä kunniasta.

Mielestäni unen selventää parhaiten Mirandan kommentti tältä iltapäivältä kun kerroin unesta: "Öh, sinuna lopettaisin sen Dannyn kuuntelemisen hyvin äkkiä, jooko? Ennen ku saat päähäs itseasiassa muuttaa sinne." Niin, joo, kyllä.

ZENissä on ihme rakoilu nyt. Tai ei rakoilu, mutta heikko signaali. Sen vuoksi pysyttelen kaukana Blondista. En todellakaan ole luovuttamassa, koska olenhan minä ZENiyden lähettiläs since 26.10.2009!
Tämä on vain tätä outoa, koska ei ole ketään ihastusta ja sitä kävelee koulussa ihan zombina vain. Vailla sitä jännitystä ja kaikkea. Oikeasti on ihanaa olla näin! Muistelen ihan kauhulla niitä oksettavia (ihan totta, olin lähellä antaa ylen) hetkiä. Miettikää kuinka paljon olen ihmisenä kasvanut ZENin myötä! Tai miten tämä blogikin on laajentunut!

Kyllä Aspirin auttaa! Tai salmiakki. Jäätee. Muotilehti. Oma sänky. Brändeliinin kuva. Hanitsu on nimittäin tällä hetkellä Amerikassa, koska sen täytyi vähän käydä edustamassa, koska The Hangover oli ehdolla ja itseasiassa voittikin Golden Globen. Onneaaa!!)

340x.jpg

Siellä se oli edustamassa. Kuva on täältä


Olisiko muuten maailman hienoin nimike tai työ olla prinsessaguru! Miettikää!!!! Yhdessä tv-ohjelmassa erään tylsän tädin titteli oli se! Prinsessaguru!! SE minusta tulee isona!

Birdie