Sitä kun haluaa prinsessaksi ja kaikkea, niin sitä haaveilee kaikenlaisesta. Esimerkiksi siitä että laskeutuu portaita ja kaikki katsovat sinua, koska sinulla on maailman kaunein mekko ja näytät muutenkin niin kauniilta ja rakastuneelta. Erityisesti siis tietysti se sinun prinssisi katsoo sinua, mutta myös muut.

Minulle kävi vähän niin tänään. Tai itse asiasssa tismalleen noin. Laskeuduin portaita ja minua katsottiin. Jopa kahdesti.
SIIS: Olin menossa portaita alas ja alhaalla oli ihmisiä. Ensin kääntyi pää minuun päin ja sitten pois. Saman tien sama pää kääntyi ja tuijotti kaksi sekuntia. Itse katsoin hämilläni maahan.

En odottanut tämän tapahtuvan maanantaina klo 10.50 lukiossani sen jälkeen kun olen yöllä nukkunut 2,5 tuntia. Tai oikeastaan aamuyöllä. En ihan kuvitellut, että minulla olisi silloin päällä koko ajan tippuvat farkut sekä luottopaita (kerron joku toinen kerta siitä). En ihan ajatellut hiusteni olevan suoraan sängystä-look ja käyneeni juuri valokynäilemässä mustien silmänalusten vuoksi.

Enkä todellakaan odottanut prinssin tilalle Blondia.

Mitä hittoa?