Hei murut!

Edelliseen postauskeen oli tullut kysymys, että mitä on ZEiys. Sepäs onkin hyvä kysymys. Toinen hyvä kysymys oli prinsessagurun työstä. Työn alla on mahtava Birdie-Suomi-Birdie-sanakirja, joten hold your horses! Lyhyesti sanottuna prinsessaguru tietää kaiken ja ZENiyden ydin on se ettei enää tykkääkään tyhmästä miehestä.

Hei, tarkkailkaa tuota oikeassa yläkulmassa olevaa kävijälaskuria. Haluan tietää, että kuka on kävijä numero 6666!! Palkintoa en nyt uskalla luvata.... ellei joku välttämättä halua esim. minun ja Maajussin tekemää piparia (se on yli kuukauden vanha) tms. Hehheh.

Olen viettänyt kahden päivän aikana yli 6 tuntia äidin kanssa. Ihan hauskaa kyllä, täytyy myöntää.

Psyk.poli on hauska paikka... Kutsun sitä lanttulääkäriksi kavereille esim. koulussa. En viitsi huudella ympäri koulua, että käyn NUORISOPSYKIATRIAN POLIKLINIKALLA VIIKOTTAIN JA TÄLLÄ VIIKOLLA KAHDESTI. Minulla on siellä siis oma hoitaja ja olemme nyt jutelleet kohta 1,5 vuotta. Pyöristetään käynnit 45:een ja se kertaa 45 min on... 33 tuntia! Oma hoitajani on suomenruotsalainen (kuinkas muuten sitä meikäläisen psyykettä hoidettaisiinkaan, ah hah) ja tänään ajattelin sen henkilön tärkeyttä. Se ihminen tietää oikeastaan syvimmätkin ajatukseni, ihan kaiken. Pitäisikö joskus viedä sille jotain? Kukka tai jotain? Ystävänpäiväkortti?

Kerroin aikaisemmin vältteleväni ZENin nimessä Blondia. Aina jos näen tyypin, niin tuntuu kuin kolme (miksi juuri kolme, miksei neljä tai kuusi?) puukkoa puhkoisi sisälmyksiäni ja minä haluan vain pois pois. Onneksi nämä olot keskittyvät vain Blondin ollessa näkökentässä. Kuitenkin... Menenkö ihan höpönä ja väärinpän, koska ensin tuli välinpitämättömyys ja nyt se paska. Saanko siis nyt kuluttaa Blondin ansaitseman määrän suklaata, jäätelöä ja (jos itkisin niin..) kyyneleitä? Saanko?

Blogin arvoinen hetki oli tänään koulussa. Istuin sohvalla ja kuuntelin ystävän juttelua. Kaikenlaista on ilmassa ja minä siinä pyrin olemaan optimistina. Käännyin ja näin jotain kaameaa (Blondin siis) ja käännyin kuuntelemaan jälleen ystävää. Blondin selkä loittoni käytävällä ja tuli hyvä sauma lohduttaa ystävää: "Kyllä se siitä helpottaa ajan kanssa". Heti sen sanottuani en tiennyt, että puhuinko ystävälle vai itselleni... Vai molemmille.

En ole taaskaan nukkunut kauheasti, mutta kuka nyt haluaisikaan nukkua! Näin sitä paitsi viime yönä pelottavaa unta ja mitä jos en uskallakaan enää nukkua? Eilen valvoin kahteen ja otin esimerkiksi selvää VR:n polkupyöräpolitiikasta kaukojunissa. Olen lähdössä reissuun ensi kesänä, ehkä. Kirjoitin myös katkeran tekstin Vince Vaughnin avioliittoutumisesta.

Voi kun pääsisi Vincen kainaloon. (Tätä ei sitten kerrota Brändeliinille!!)

Odottelen tässä perjantaita, koska aion ihan suoraan sanoen vetää lärvit, kännit ja aikalaiset diipadaat. (Meikähän keksii tänään aika montakin uutta sanaa!) Ainoa ongelmahan on se, että joudun surullisimmassa tapauksessa olemaan ainoa känniläinen. Ellu lupasi tulla juomaan "vähän", mutta minä haluan kunnon diipadaat! Kuka tulee messiin? Tukihenkilökin teki oharit vedoten koulujuttuihin, minä haistatin sille paskat aika monta kertaa. Kyllä, olemme puheväleissä yhä. Mutta itseä vituttaa kohtalaisen rankasti, niin nyt tänne sitä Aikuista naista ja muita noloja klassikoita, joita saa laulaa lujaa tarpeeksi suurissa promilleissa.

Keitän lisää teetä ja kuuntelen tuon yhden kappaleen kymmenennen kerran. Sen jälkeen patentoin omiin nimiini sanat 'avioliittoutuminen' sekä 'diipadaat'.

Lista, pitkästä aikaa teen listan!

Näitä voi itkeä klo 4.30 perjantaina, jos kukaan on kuuntelemassa
- Blondi on syntynyt tammikuun puolen välin jälkeen ja ennen helmikuuta
- Kolme puukkoa, kolme puukkoa
- Jos suunnittelee jotain, niin sehän menee ihan päin vittuu
- Ystävyys ei ikinä ole helppoa kenenkään kanssa
- Tänään tuli juteltua 45 minuuttia (psyk.polilla) pelottavia asioita
- Välillä on todella yksinäistä

Silti hymyillen,
 Birdie