Hei mussukat!

Se olen minä, Birdie! Kuusi päivää on kulunut, mahdatteko vielä muistaa..? Hah hah. Kuusi päivää oli tällä erää tarpeeksi. Sain olla vähän (fyysisesti) sairaana ja mietiskellä. Ihmeellistä kyllä, mutta en kokenut sen suurempia vierotusoireita. Kävin kuitenkin päivittäin Vuodatuksessa lukemassa teidän blogeja ja huomasin kommenttinnekin.. Vastaan niihin nyt tässä samalla. Vuodatuksessa tämä kommentointikin vähän oudosti järjestettyä.. Olisi helpointa minulle esimerkiksi vastata kommentteihin suoraan tuonne kommenttilaatikkoon, mutta kuka niitä nyt sieltä huomaa?? Eli..

Nora: Nyt olen palannut - toivottavasti on ollut ikävä. ;) Päivä kerrallaan tässä mennään kaiken kanssa. Nyt on vähän pirteämpi (tai jotain) olo. Niin ja omaa blogiasi lueskelen kanssa ainaheti kun olet päivittänyt jotain uutta! Oma lempihupparini btw on jossain kaapin pohjalla, pitäisikö kaivaa esiin? :)

Chatte noire & Vindauga: I'M BACK - OLEN SELKÄ. Olo on vähän tasapainoisempi toistaiseksi. <3

Lee: Kiitos, hah, olet kolmas joka sanoo tuota. Että en vaikuta masentuneelta. Itsellä on aika kova kuori tässä ja paljastan vain hetkittäin oikeaa oloani... Kirjottaessa asioita sitä paitsi voi niin hienosti maalailla, että itsekin uskoo olevansa ihan ookoo. Haleja myös tuplasti sinne, sun kommentti sai hymyn kasvoille! Erityisesti lause: "Välillä täytyy käydä vähän pohjamudissa rypemässä, jotta voi taas kiivetä paljettien keskelle parrasvaloihin". <3

Bella: Halaus sinnekin, iso sellainen!! Mä ymmärrän hyvin. Tsemppiä myös sinne, paljon paljon paljon! Toivottavasti se koirahomma ratkesi positiivisesti..?

Minuun iski tänään ajatus, jonka en ikinä olisi kuvitellut iskevän. Ajattelin nimittäin: "Niin... Mitä jos lähtisi jonnekin pohjosempaan lukion jälkeen lukemaan jotain?" Puhuin tunnilla erään tytön kanssa ja hän oli matkalla lukion jälkeen Todella Pohjoiseen. Miksi tänne Helsinkiin täytyisi jäädä? Muutenkin kaipaisin joskus uutta alkua... Ei, en halua jättää ystäviäni täällä lopullisesti. Olisi vain hauskaa, että olisi Oma Juttu ja ihan omat hoodit Jossain Muualla. En ole puhunut tästä yhtään kellekään, koska viimeksi kun minut valittiin vuoden kuusamolaiseksi, Miranda kieli minua kuuntelemasta enää Dannyn Kuusamoa. Hän sanoi, että seuraavaksi aion muuttaa Kuusamoon. Ja ei, en ajatellut Jollain Muulla Paikalla Kuusamoa, koska se on kohtalaisen pieni kaupunki (16 000 asukasta).

Olen myös alkanut hippeilemään, ekoilemaan, terveilemään... Ostan nykyään luomumaitoa, syön jotain ihmeellistä kaura-omena-kaneli-juttua, juon Gefilus-mehua, syön pelkkiä täysjyvätuotteita. Ja minä kun luulin, että suurin kannanottoni oli vapaiden kanojen munien ostaminen.

En ole vielä aloittanut lääkkeitä. Ostan ne huomenna. Olen kuitenkin heittänyt (yllätys yllätys) läppää jo tilanteesta. Että nythän jos joku kysyy minulta, että olenko ottanut lääkkeeni, niin vastaan myöntävästi. Totesin myös, että en pääsisi armeijaan (poikana) ja aselupaa ei heruisi.

Teen myös pienoista itsemurhaa, koska syön salmiakkia ihan liikaa.. Minulla on sen vuoksi verenpaineet ihan koholla aina ja sydän lyö miljoonaa iltaöisin kun olen syönyt vähän Draculoita tai Super Salmiakkia. Ahhah, olisi aika meitsiä: "Tyttö kuoli - söi salmiakkia - psyk.polin vakioasiakas" Eli jos ilmoittamatta "pidän taukoa", niin tsekkailkaa lööppejä.

Mitäs siitä Blondista sanoisi... ZENiä on kestänyt nyt 3 kk. (Jooo, kirjottelen tässä kohtapuoleen sen selosteen, että kuka on Blondi, mikä on ZEN ja mitä prinsessaguru tekee!) Eilen heräsin painajaisesta. Ensin krokotiili yritti syödä käteni ja sitten toisessa hetkessä istuin tunnilla Blondin kanssa käsi kädessä vitsaillen. En kuitenkaan kertaakaan (voin vannoa kautta Heroiinipäiväkirjan) ole hereillä ollessani ajatellut Blondista mitään positiivista.

Minulla on myös teoria Hollyood-suhteista. Miettikääs... Nehän pariutuu aika sisäsiittoisesti? Meinaan näyttelijät keskenään, näyttelijä ja ohjaaja, laulaja ja laulaja... Sitten ne menee heti naimisiin, pettää, hommaa vahinkovauvan, kolme rakastajaa ja avioehdon. Homman nimi on se, että niiden työ on niin dramaattista ja koko ajan täytyy olla tunteet pinnassa. Miten siis vapaa-ajalla? Täytyy järjestää sitä draamaa! Siinä mielessä, nyyh, Vince Vaughn, nyyh, teki oikein ja nyyh meni naimisiin jonkun nyyh tylsän kanadalaisen asuntovälittäjän kanssa.

Tekstiä tuli järkyttävästi, ohhoh. Nyt lopetan ja hyppään sänkyyn Hynysen (kirjan) kanssa. Palataan heti huomenna asiaan!!! Oli ikävä teitä!! <3 Niin ja siitä tulikin mieleen... Yritän kovasti olla liian imelä, koska inhoan sellaista. Eli kaikki mitä teistä täällä sanon, niin se tulee suoraan sydämestä. :)

Päk tu pisnes,
Birdie

P.S. Miro lähti Salkkareista - WTF?! Se oli mun suosikki, koska se oli sellanen bad ass.