Nikki Sixx
(Frank Carlton Serafino Feranna Jr.)

- 51v. TÄNÄÄN
- yhdysvaltalainen muusikko
- "Hassua" Nikkissä on se, että mies on kuollut kahdesti.
- Hienointa Nikkissä on vanhuuden(?) tuoma viisaus.

Tiedän, tiedän. Osa ja lopulta aika moni saattaa ihmetellä tätä valintaa. En sano mitään muuta kuin sen että Nikki on hot, lahjakas, fiksu ja erittäin huonon naismaun omaava.
Minun ja ikivanhan (nyyh) Nikkin tarina alkaa Helsingin metrosta v. 2008 ja sanotaanko nyt että heinäkuussa. Ajelin metrolla yllättävän paljon ja huomasin katonrajassa olevat Heroiinipäiväkirja-mainokset. Nimi, Nikki Sixx, oli vain nimeltä tuttu. Bändi Mötley Crüe, ookoo, ne on niitä sikoja? Jostain syystä aloin aina metrossa ajellessani hakea katseellani tuota mainosta ja pian minua alkoi hymyilyttää sen näkeminen. Ei mennyt kauaa kun huusin (no, puhuin tarpeeksi kovaa) keskellä Mannerheimintietä Bestikselle: "Siis se on tosi hyvännäkönen, mut se on entinen heroiininkäyttäjä! Niin ja se on kuollut kahdesti! Mitä hittoa mulle on tapahtumassa?" Loppuun liittyi vielä totta kai se, että Nikki on (nyyh) isäni ikäinen. *tässä kohtaa tramaattinen ääni*
No, sitten särjin sydämeni (Satuolento) ja menin lukioon ja aloin kuunnella Mötley Crüeta. Ou mama, onko vähän hyvä yhdistelmä! Toimi kuin sika! Muistan kävelleeni Tikkurilassa ja potkineeni kiviä tieltä - Mötley Crüen soidessa kuulokkeista vähän liian lujaa.
Sitten sain joululahjaksi Heroiinipäiväkirjan ja luin sen alle vuorokaudessa. Voin kertoa teille joku toinen kerta (tai ehkä olen joskus kertonutkin), että miksi se on maailman hienoin kirja. Koska sitä se on.

nikki_sixx_05_wenn1581714.jpg

(http://www.contactmusic.com/pics/m/nikki_sixx_190907/nikki_sixx_05_wenn1581714.jpg)

Hyvää syntymäpäivää siis vanhimmalle (nyyh) mieslistallani korkeilla sijoilla olevalle!