Billie Joe
(Billie Joe Armstrong)

- 37v.
- yhdysvaltalainen muusikko (Green Day)
- Hassuinta BJ:ssä on kyllä tämän hiukset. Ne näyttävät elävän omaa elämäänsä.
- Hienointa BJ:ssä on hyväntekeväisyystyö, perhekeskeisyys ja tietysti ne musikaaliset lahjat

Mistä sitä huomaa kasvaneensa jonkin verran? Kun ensimmäinen rockbändisi julkaisee outoa musiikkia ja sen jäsenet vanhenevat. Ja mitä tässä on aikaa kulunut, vain neljä vuotta!
Vuonna 2005 hengitin Green Daytä ja olin todella todella ihastunut Billie Joe Armstrongiin. Tuntuu todella oudolta nyt muistella niitä aikoja... Green Day tekee mahtavaa musiikkia, tai okei, teki mahtavaa musiikkia. Piti odottaa viisi vuotta, että uusi levy saatiin ulos ja mielestäni se on keskivertoista amerikkalaista poppunkia. Anteeksi nyt vain. Jouluna 2005 sain lahjaksi GD:n Bullet in a Bible-dvd:n ja katsoin sitä hulluna. Ostin itselleni vuoden 2006 alussa American Idot-levyn ja rakastin sitä. Yhtäkkiä kaikki alkoivat kuunnella Green Daytä ja minua ärsytti se. Joka toinen piti Billie Joeta söpönä ja ARGH. Kesällä en kuunnellut Green Daytä niin paljoa ja rinnalle tuli jälleen uusia bändejä.
En ole aikoihin katsonut Green Dayn kuvia tai mitään. 21 Guns-videossa sen jo huomasi. Miehet ovat vanhentuneet. Nyt Googlasin Billie Joeta ja päässäni pyöri ajatus: "Mitä mä olen ajatellut?" En häpeä menneisyyttä, se vain huvittaa. Enemmän se huvittaa kun on nähnyt tämän kuvan. REPS! Keneltä se mielestänne näyttää??
Kuitenkin Billie Joe oli ensimmäinen rokkarini ja voisi tässä joku kerta kaivaa sen Bullet in  a Bible-dvd:n ja nauraa Tré Coolin vitseille. Sekä muistella aikaa, jolloin se dvd piti katsoa nenä tv-ruudussa kiinni. Kiitos Billie Joe.

28135946-28135947-large.jpg

(http://i.realone.com/assets/rn/img/6/4/9/5/28135946-28135947-large.jpg)