Luin artikkelin naisen hormonitoiminnasta. Siinä selitettiin kuukautiskierrosta ja sen vaikutuksista käyttäytymiseen. Siis mitä ihmettä? Meidän käyttäytyminen ei siis aina johdukaan geeneistä tai opituista tavoista TAI omasta psyykeestä. Meitä ohjailee hormonit! Oooo... Artikkelissa puhuttiin, että halu harrastaa seksiä on kiivaimmillaan kierron puolessa välissä, suututtaa loppuvaiheessa ja alussa onkin menkat. Onko silti vähän mälsää, että me naiset joudumme elämään (ja käyttäytymään) kuukautisten mukaan? Ne pienet raivostuttavat kuukautiset, jotka ovat vaivanamme n. 5-7 päivää kuukaudesta.

Minua ei suututa. En halua siivota. En halua mitään tiettyjä ruokia tai kaikkia ruokia ylipäänsä. Pää ei ole kipeä. Selkään harvoin koskee... Kun täti punainen tulee kylään, niin ensimmäinen päivä on kunnon itsaripäivä. Jalkoja särkee, vatsaan koskee, väsyttää, itkettää, suututtaa ja tekisi mieli kuolla. Selitin oloani (lähinnä sitä kauheaa särkyä) Fab Fivelle yksi kerta sa hän katsoi minua säälivästi: "Mä en ollenkaan pysty kuvittelemaankaan, että millasta se on". Hoovee, oot mies.

Tänään minulla on juuri sellainen olo, että haluan kuolla. Aion siis hautautua sänkyyni. Ei se mitään, muutenkin olo on ollut vähän kuin puolikuolleella. En nykyisin saa illalla unta ja nukun toivottoman pitkään aa... päivällä. Onneksi on loma.

Nyt minua kutsuu poronkäristys, mehu ja lehti. Aamen.

Ainiin, Apple! Näin taas unta Jack Whitesta. Tällä kertaa mies oli naimisissa jonkun toisen kanssa, mutta kovasti silmäpelaili ja flirttaili meikäläisen kanssa...???

P.S. Poronkäristyksen (nyt se on käristys, äsken vielä pelottava jäinen köntti lihaa) alkuperämaa on Suomi, valmistusmaa Ruotsi ja sitä myydään Suomessa?