Sitten kun minä olen rikas (kirjoittaja), niin haluan itselleni assistentin ja autonkuljettajan. Ne vievät minut Mäkkäriin tai käyvät siellä ja tuovat minulle ruokaa. Harvoin syön Mäkkärissä tms. paikassa, koska suosin kotiruokaa tai Subwayta. Viime vuonna oli välillä mälsääkin, että silloin tällöin kotona (Tädillä) odotti kasa pizzalaatikkoja, joista piti oma pizza ottaa käsittelyyn. Olen outo, tiedän. Saan vuodessa kulumaan Mäkkäriin ehkä, ööö, 15 euroa? Tänään kuitenkin söin tuplajuuston ja se ei kyllä maistunut miltään. Ihmettelin koko ajan sormiani, jotka olivat kuin puutuneisuudesta palaamassa normeiksi (= pistelevä tunne), mutta ne olivat sitä kuusi tuntia putkeen!

Minussa on kaksi puolta. "Kiltti" ja "pahis". Ja oikeasti en tiedä, että kumpi olen. Kaikillahan on varmasti nämä pohdinnat menossa. Itse vain tulee mietittyä päivittäin, että kuka hemmetti sitä tässä istuu ja kirjottaa.

Päätin äsken muuten tsempata ja lukea vain historian uusintaan. Sen ruotsin voi uusia ensi kerralla ja sitten ehdin oikeasti lukea siihen. Hissaa taidan aloittaa tänään. Hissan kanssa ei ole niin kauhea paniikki. Käyn sitten sen kurssin uudelleen jos sikseen tulee. Ruotsin kanssa on paniikki. En tahdo istua ilman Myyjää ja sen angstausta tunnilla. Hyvässä lykyssä ryhmä täynnä meluisia ja ärsyttäviä ihmisiä.

Hmm, en ole toipunut edellisistä bileistä ja nyt jo suunnittelen innolla Ellun ja minun uutta vuotta? Teräsnainen! Ja tähän perään mustan huumorin vitsi. Juuri sellainen joita heitän ja kukaan ei uskalla nauraa niille: Ne on ne geenit.

Tsekatkaa muuten tämän päivän ihminen tämän merkinnän alapuolelta. Hihhhii.

Pitäisiköhän muuten keksiä jotain hienoa tänne blogiin vuoden ja vuosikymmenen vaihtumisen kunniaksi? (Ihan kuin tuo joulukalenteri ei olisi tarpeeksi, hah hah haa!) Ideoita? Mitä tyypit haluaisi lukea, kuulla, kokea tai nähdä täällä? KOMMENTTIA! NYT!

Ihastelen sisustusratkaisuani. Ostin mustia joulukoristeita ja laitoin niitä nyt roikkumaan katon rajassa menevään putkeen. Hienoa, kerta kaikkiseeeeesti. Aion ehkä hommata sellaisen pienen pienen kuusen. Tyyliin 30 cm. Mutta ainoa mahdollinen oli männyltä näyttävä ruma käppänä Anttilassa, hyi en halua. Käskin äitiä katselemaan ympärilleen. Ne kun juoksee Tarjoustaloissa ja Kodin Ykkösissä.

Laitan nyt jotain kivaa päälle ja lähden ulos kuuntelemaan Cheekiä.